Dossier

Zomertips

De temperaturen stijgen, de dagen worden alsmaar langer; je hebt de zomer in je bol. En die zomerse stemming brengt allerlei keuzes en aankopen met zich mee. Misschien heeft je kledingkast een serieuze update nodig, of wil je een lange reis maken. Hoe zorg je dan dat je ook nog duurzaam bezig bent? We stelden dit dossier voor je samen met onze verantwoorde tips voor uitjes, reizen en producten. Zo kom je de warmste dagen van het jaar met een goed gevoel door!
badderen
Content

Duurzaam Reizen

Het liefst ga je er deze zomer ook nog lekker even tussenuit. Of je nu ver weg wilt of graag dichter bij huis blijft, je hoeft je tijd niet te verspillen met de eeuwige zoektocht naar de perfecte reis. Wij hebben de fijnste plekjes in het binnen- en buitenland al voor je uitgezocht. En de duurzaamste reismethodes al voor je uitgestippeld. Hoef jij straks alleen nog maar je tas in te pakken.

Kom en ga op reis
op reis

Zomerse essentials

Lekker die warmte, maar zorg je dat je niet verbrand of oververhit? Zoek de schaduw of verkoeling op met zomerse essentials. We hebben een aantal lijstjes voor je klaarstaan met onze favorieten. Investeer in een gerecyclede zwembroek of ga de strijd aan met je klotsende oksels.

Fris en droog met deze duurzame deo's
essentials in de tas