Wereldprijs illustratie

ASN Bank Wereldprijs

Meld je slimme idee voor een betere wereld aan voor de ASN Bank Wereldprijs en geef het een vliegende start! Je maakt niet alleen kans op coaching, training en publiciteit, maar ook op een geldbedrag. De jury verdeelt in de finale 40.000 euro. De winnaar van elk thema krijgt minimaal 8.000 euro, maar dat bedrag kan ook hoger zijn. Daarnaast maak je kans op een publieksprijs. Meer weten? Check ook onze FAQ-pagina.

De route naar de finale

Start Finish
Stap 1

Inschrijven

De inschrijving voor de ASN Bank Wereldprijs 2018 is van start! Meld je onderneming zo snel mogelijk aan, uiterlijk 19 september. Hoe eerder je aanmelding binnen is, hoe meer feedback je nog van ons krijgt.

Stap 2

Trainingsdag

Je wordt ondergedompeld in de wereld van businessplannen, Instagram-marketing en financiering. Op zaterdag 6 oktober vindt voor de top 30 de verplichte trainingsdag plaats, in Utrecht.

Stap 3

Schrijf je plan

Schaven, schaven, schaven. Op vrijdag 12 oktober lever je voor 16.00u je businessplan + begroting in.

Stap 4

Pitch je idee

Nog steeds in de race? Good job! Dan pitch je jouw business voor de jury op woensdag 24 oktober. De pitches zijn op het kantoor van ASN Bank in Den Haag.

Stap 5

Mobiliseer je achterban

Van maandag 5 tot woensdag 14 november kan er gestemd worden voor de publieksprijs. De onderneming met de meeste aantal stemmen wint 2.000 euro + het aantal stemmen in euro's.

Stap 6

Feestelijke finale

Op woensdag 14 november toveren we de Kunsthal in Rotterdam om voor de feestelijke finale van de ASN Bank Wereldprijs 2018!

"Naast het winnen van de Wereldprijs zijn we dankbaar voor de leuke contacten en opdrachten die we eraan overgehouden hebben!"

Ontmoet de jury

Een vakjury beslist op verschillende momenten in het traject welke ondernemingen doorgaan naar een volgende ronde. In de finale kiest de jury de winnaars en bepalen ze hoe het prijzengeld verdeeld wordt. De jury van de ASN Bank Wereldprijs bestaat uit ondernemers en experts. Enthousiaste professionals die alles weten van nieuwe producten, duurzame ketens en klimaatverandering. We stellen ze heel graag aan je voor.

Prijzenpakket

Naast training, coaching en publiciteit maken de ondernemers die het tot de finale schoppen ook kans op een geldprijs. De vakjury verdeelt in de finale 40.000 euro. Dit wordt tijdens de finale onder de winnaars verdeeld. In ieder thema wint één project. De winnaar van een categorie wint minimaal 8.000 en maximaal 20.000 euro. Daarnaast is er een publieksprijs: aan die prijs gaat een stemronde vooraf en het project met de meeste stemmen wint.