Wereldprijs illustratie

ASN Bank Wereldprijs

Meld je slimme idee voor een betere wereld aan voor de ASN Bank Wereldprijs en geef het een vliegende start! Je maakt niet alleen kans op coaching, training en publiciteit, maar ook op een geldbedrag. De jury verdeelt in de finale 40.000 euro. De winnaar van elk thema krijgt minimaal 8.000 euro, maar dat bedrag kan ook hoger zijn. Daarnaast maak je kans op een publieksprijs. Meer weten? Check ook onze FAQ-pagina.

De route naar de finale

Start Finish
Stap 1

Inschrijven

Je kunt je duurzame onderneming inschrijven voor de ASN Bank Wereldprijs van maandag 19 augustus tot dinsdag 17 september 17.00u.

Stap 2

Trainingsdag

Als je behoort tot de top 30 die het traject in gaat dan volgt op zaterdag 5 oktober een verplichte trainingsdag. Locatie: Rotterdam

Stap 3

Schrijf je businessplan

Met nieuw vergaarde kennis op zak ga je aan de slag met je businessplan + begroting. Deze lever je in op vrijdag 11 oktober voor 14.00u.

Stap 4

Pitch je idee

Met een pitchtraining op zak is het tijd om je moment te pakken. Op donderdag 24 oktober pitcht de top 15 voor de jury. Locatie: Den Haag.

Stap 5

Iedere stem telt!

Ook dit jaar is er een Publieksprijs te winnen. De finalist met de meeste stemmen gaat met 5000 euro naar huis. De stemronde is van dinsdag 5 tot woensdag 13 november 11.00u.

Stap 6

Feestelijke finale

Omcirkel de datum alvast maar in je agenda, op woensdag 13 november vindt de feestelijke finale van de ASN Bank Wereldprijs 2019 plaats. Locatie: Amsterdam

"Naast het winnen van de Wereldprijs zijn we dankbaar voor de leuke contacten en opdrachten die we eraan overgehouden hebben!"

Ontmoet de jury

Een vakjury beslist op verschillende momenten in het traject welke ondernemingen doorgaan naar een volgende ronde. In de finale kiest de jury de winnaars en bepalen ze hoe het prijzengeld verdeeld wordt. De jury van de ASN Bank Wereldprijs bestaat uit ondernemers en experts. Enthousiaste professionals die alles weten van nieuwe producten, duurzame ketens en klimaatverandering. We stellen ze heel graag aan je voor.

Prijzenpakket

Naast training, coaching en publiciteit maken de ondernemers die het tot de finale schoppen ook kans op een geldprijs. De vakjury verdeelt in de finale 40.000 euro. Dit wordt tijdens de finale onder de winnaars verdeeld. In ieder thema wint één project. De winnaar van een categorie wint minimaal 8.000 en maximaal 20.000 euro. Daarnaast is er een publieksprijs: aan die prijs gaat een stemronde vooraf en het project met de meeste stemmen wint.