ASN Bank helpt duurzame ondernemingen groeien

Door te helpen met publiciteit, coaching, training, netwerk en financiering. Ben je een duurzame ondernemer en kun je een kickstart gebruiken? Sluit je dan aan!

Coaching

Kun jij hulp gebruiken bij het opzetten of laten groeien van je duurzame onderneming? Ondernemers en experts uit ons netwerk helpen je graag verder en delen hun kennis en ervaring.

Advies

Heb je een specifieke businessvraag? Wij koppelen je snel aan de juiste persoon om je onderneming een stap verder te brengen.

Finance

Door deel te nemen aan de ASN Bank Wereldprijs maak je kans op een startkapitaal van maximaal 30.000 euro. Ondernemers met een grotere financieringsbehoefte helpen we via ASN Bank met hun crowdfundcampagne.

Publiciteit

We brengen je onderneming onder de aandacht bij de fans van Voor de Wereld van Morgen maar ook bij de duizenden klanten van ASN Bank. Een groot bereik dus!

Netwerk

We organiseren netwerkborrels met inspirerende sprekers op toffe locaties. Een perfect moment om je te laten inspireren en in contact te komen met andere (startende) duurzame ondernemers.

Training

Een workshop over pers en woordvoering, alles over influencermarketing of een sprekerstraining? Aan de hand van jouw behoeftes kijken we hoe we kunnen helpen en maken we dit ook financieel mogelijk.

"Binnen de community wordt echt met je meegedacht. We hebben inspirerende praktijkverhalen gehoord en ASN Bank heeft ons in contact gebracht met experts op het gebied van financiering en pr."

Waarom doet ASN Bank dit?

De missie van ASN Bank is het verduurzamen van de samenleving. Dat doen we door het geld van onze klanten op de juiste manier te investeren, met respect voor mens, dier en natuur. Maar dat doen we ook door duurzame ondernemingen te helpen groeien. Op die manier stimuleren we duurzame vooruitgang. En daarom hebben we in 2007 onze community Voor de Wereld van Morgen opgericht.

Wat is de tegenprestatie van mij als ondernemer?

Lid worden van Voor de Wereld van Morgen is kosteloos en de diensten die we 'onze ondernemers' aanbieden vaak ook. Daar vragen we publiciteit en ambassadeursschap voor terug. Heb je een pitch-workshop gevolgd die je door Voor de Wereld van Morgen werd aangeboden? Laat dit dan weten op je social kanalen. Ken je andere duurzame ondernemers? Tip ze op onze community! Heb je een te gek ondernemersverhaal? Kom het vertellen op één van de evenementen van ASN Bank.

Oké, let's go!

Ben je er klaar voor om je bij de ondernemerscommunity Voor de Wereld van Morgen aan te sluiten? Klik dan op de blauwe button op deze pagina om je onderneming aan te melden. Als het voldoet aan onze criteria dan wordt het goedgekeurd en ben je onderdeel van de community. Heb je nog vragen, stuur ons dan een mail.

Download

``