We maken je zichtbaar 

Met ons aanbod aan publiciteit voor jouw onderneming!
Publiciteit voor duurzame ondernemers
Bij Voor de Wereld van Morgen doen we er álles aan om je onderneming verder te helpen. En hoewel wij jouw mooie verhaal al kennen, denken we dat er nog veel meer mensen nieuwsgierig zijn naar hoe jij de wereld een stukje beter maakt.
Daarom gaan wij je helpen om je verhaal aan een groot publiek te vertellen. Hoe? Met publiciteit op onze kanalen! Daar bereiken we maandelijks ruim honderdduizend mensen met een interesse in een duurzame lifestyle. Je begrijpt: dat zijn heel veel geïnteresseerde ogen.
We hebben al verschillende opties voor je bedacht. Maar we denken ook graag mee voor een aanbod op maat. Jij bepaalt!

Dit aanbod is alleen geldig voor duurzame ondernemers die lid zijn van onze community. Ben je nog geen lid? Meld je dan nu gratis aan!

 

*Liever een aanbod op maat? Dat kan ook! Druk op de knop hierboven en we nemen contact op.

Onze samenwerkingen met Voor de Wereld van Morgen leveren meer op dan een gemiddeld optreden op de radio of televisie. De doelgroep sluit veel beter aan en de content is top!

Jasper Gabriëlse
Jasper Gabriëlse

Voorbeelden

Deze ondernemers hebben we al geholpen met onze publiciteit!
Food for Skin

Introductie nieuw huidverzorgingsmerk

Zussen Angela en Cathy lanceerden eind 2020 hun minimalistische huidverzorgingsproducten gemaakt van groenten. Wij zetten hun producten in de spotlight met een artikel dat we deelden op social media en in onze nieuwsbrief.

Duizenden mensen maakten zo kennis met Food for Skin. En het nieuws werd hierna ook door andere media opgepikt.

Planq

Profiel van meubelmerk Planq

Anton en Dennis werken al enkele jaren hard aan hun circulaire meubelmerk Planq. Wij interviewden Anton over hun bedrijf, gebruik van circulaire materialen en de uitdagingen die duurzaam ondernemen met zich meebrengt. Het leverde een aansprekend profiel op.

Het artikel deelden we onder andere op onze Instagram waar het bericht door ruim 65.000 mensen werd bekeken!

Wilder Land

Nieuwe klanten voor kruidenthee

Daan en Matthijs stonden al vroeg op onze radar. In 2019 schreven we meerdere artikelen over het initiatief van de ondernemers om Nederlandse kruidenthee te gaan verkopen. Daarna is het hard gegaan met de mannen! Ze kregen veel aandacht van de media én zijn een hit op onze social media.

Dankzij onze publiciteit heeft Wilder Land in korte tijd heel veel potentiële klanten bereikt én de natuur een handje geholpen.

 

 

Publiciteit

Hét platform voor duurzame inspiratie

Steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzame inspiratie en daarvoor zijn ze bij Voor de Wereld van Morgen aan het juiste adres. Wij zijn het duurzame inspiratieplatform van ASN Bank.

 

We schrijven verhalen over groene trends en ontwikkelingen en laten mensen kennismaken met innovatieve duurzame start-ups. Via onze website, nieuwsbrief en social media laten we zien hoe leuk het is om duurzame(re) keuzes te maken en helpen we mensen om steeds een beetje duurzamer te worden.

 

 

De harde cijfers

  • Website: 100.000+ unieke bezoekers per maand
  • Facebook: 35.700 volgers
  • Instagram: 11.000+ volgers
  • LinkedIn: 7.000+ volgers
  • Nieuwsbrief: 19.500+ ontvangers
Meer over de dienstverlening van VDWVM