Over ons 

Illustratie Voor de Wereld van Morgen

Wij willen jou inspireren om steeds een beetje duurzamer te leven. 

Voor de Wereld van Morgen is in 2007 opgericht door ASN Bank met als doel om nog meer bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland. Zo steunen we met ons platform ook de groeiende groep duurzame ondernemers in ons land. Dit doen we onder andere met publiciteit, coaching en de jaarlijkse ASN Bank Wereldprijs. Want waar goede ideeën en mensen met een groene mindset elkaar vinden, daar ontstaat duurzame vooruitgang. En dat is precies waar ASN Bank voor staat.

Het team achter Voor de Wereld van Morgen

Maartje

Maartje

Maartje is communitymanager en hoofdredacteur van Voor de Wereld van Morgen. Droomt van een eigen geveltuin en schrijft graag over het vergroenen van onze steden.
Lees alle artikelen van Maartje
Milou

Milou

Vanuit haar ondernemersachtergrond weet Milou precies waar ondernemers tegenaan lopen. Ze helpt duurzame gamechangers aan een groot bereik en houdt van ideeën die het leuk maken om steeds een beetje duurzamer te worden.
Lees alle artikelen van Milou
Thera

Thera

Thera is Social Media Manager bij Voor De Wereld Van Morgen. Na jarenlang gewerkt te hebben in de mediawereld, werkt Thera nu vanuit haar zelfomgebouwde bus op de mooiste plekken in de natuur. Ze heeft een passie voor een vegan lifestyle en duurzaamheid.

Arisha

Student Bedrijfskunde en stagiair bij de ASN Bank Wereldprijs. Dankzij de Sustainable Development Goals raakte ze geïnteresseerd in duurzaam ondernemen. Haar missie is om een positieve bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.

Flo

Met haar net behaalde mastertitel Industrial Ecology van de TU Delft en Universiteit Leiden op zak, loopt ze nu stage bij Voor de Wereld van Morgen. Is daarnaast Franse bakker en schrijft dus graag over voeding, landbouw en duurzame lifestyle.

Onze redacteuren

Birger

Birger

Na zijn stage bleef Birger betrokken bij Voor de Wereld van Morgen als vaste redacteur. Naast zijn studie monetaire economie, schrijft hij artikelen over duurzame ondernemingen, geldzaken en het klimaat met praktische tips voor een groenere lifestyle.
Lees alle artikelen van Birger

Jasmine

Als freelance journalist speurt Jasmine naar persoonlijke verhalen van eigenzinnige wereldverbeteraars. Hoe pakken zij hun groene ambities aan? Hoe blijven ze veerkrachtig? Deze zoektocht leidt tot oprechte en inspirerende inkijkjes achter de voordeur
Lees alle artikelen van Jasmine
Jessie Kroon

Jessie

Jessie is zero waster (sinds 2014 afvalarm), auteur en ondernemer. Ze is ervan overtuigd dat duurzaam leven ook heel leuk, makkelijk en stijlvol kan zijn en is vastbesloten om met haar duurzame (plasticvrije) lifestyle de wereld te redden.
Lees alle artikelen van Jessie
Koen Moons

Koen

Koen heeft een neus voor nieuws en hart voor natuur. Schrijft als freelancer over duurzaamheid en biodiversiteit en is vaak met notitieblok, videocamera of gewoon met wandelschoenen en verrekijker in de natuur te vinden.
Lees alle artikelen van Koen
Tobias

Tobias

Tobias is freelance journalist. Hij wil graag bijdragen aan een duurzame toekomst en laat zich inspireren door nieuwe ideeën.
Lees alle artikelen van Tobias

Waarom we doen wat we doen

ASN Bank

Met geld kun je invloed uitoefenen. Bijvoorbeeld om de wereld mooier te maken, voor jezelf en voor volgende generaties. Daarom investeren wij als bank in duurzame ontwikkeling. We financieren en beleggen alleen in toekomstgerichte bedrijven, sectoren en landen. Met respect voor mens, dier en natuur.

Hoe meer mensen met ons bankieren, hoe meer positieve invloed wij kunnen uitoefenen op de wereld om ons heen. Klant worden bij ASN Bank is een makkelijke eerste stap, ruim 780.000 mensen gingen je al voor.
Meer over duurzaam bankieren
persoon-in-hangmat-oranje