Over ons 

Wij zijn het duurzame inspiratieplatform van ASN Bank. We schrijven verhalen over groene trends en ontwikkelingen om jou te inspireren steeds een beetje duurzamer te leven. Ook ontdek je bij ons de leukste innovatieve duurzame start-ups.

Voor de Wereld van Morgen is in 2007 opgericht door ASN Bank met als doel om nog meer bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland. Zo steunen we met ons platform ook de groeiende groep duurzame ondernemers in ons land. Dit doen we onder andere met publiciteit, coaching en de jaarlijkse ASN Bank Wereldprijs. Want waar goede ideeën en mensen met een groene mindset elkaar vinden, daar ontstaat duurzame vooruitgang. En dat is precies waar ASN Bank voor staat.

Het team achter Voor de Wereld van Morgen

Maartje

Maartje

Maartje is communitymanager en hoofdredacteur van Voor de Wereld van Morgen. Droomt van een eigen geveltuin en schrijft graag over het vergroenen van onze steden.
Milou

Milou

Vanuit haar ondernemersachtergrond weet Milou precies waar ondernemers tegenaan lopen. Ze helpt duurzame gamechangers aan een groot bereik en houdt van ideeën die het leuk maken om steeds een beetje duurzamer te worden.
Britt

Britt

Britt is stagiaire bij Voor de Wereld van Morgen. Ze studeert International Business Administration en wordt erg blij van ondernemers die een positieve impact willen maken.

Onze redacteuren

Birger

Birger

Na zijn stage bleef Birger betrokken bij Voor de Wereld van Morgen als vaste redacteur. Naast zijn studie monetaire economie, schrijft hij artikelen over duurzame ondernemingen, geldzaken en het klimaat met praktische tips voor een groenere lifestyle.
Erik

Erik

Erik schrijft voor een duurzame toekomst op een gezonde en diervriendelijke planeet. Als onderzoeker met een achtergrond in geschiedenis en filosofie is hij gespecialiseerd in klimaat, dierethiek, duurzame voeding en groene energie.
Tobias

Tobias

Tobias is freelance journalist. Hij wil graag bijdragen aan een duurzame toekomst en laat zich inspireren door nieuwe ideeën.