Over ons 

Illustratie Voor de Wereld van Morgen

Het team achter Voor de Wereld van Morgen

Maartje

Maartje

Maartje is communitymanager en hoofdredacteur van Voor de Wereld van Morgen. Droomt van een eigen geveltuin en schrijft graag over het vergroenen van onze steden.
Lees alle artikelen van Maartje
Milou

Milou

Vanuit haar ondernemersachtergrond weet Milou precies waar ondernemers tegenaan lopen. Ze helpt duurzame gamechangers aan een groot bereik en houdt van ideeën die het leuk maken om steeds een beetje duurzamer te worden.
Lees alle artikelen van Milou
Thera

Thera

Thera is Social Media Manager bij Voor De Wereld Van Morgen. Na jarenlang gewerkt te hebben in de mediawereld, werkt Thera nu vanuit haar zelfomgebouwde bus op de mooiste plekken in de natuur. Ze heeft een passie voor een vegan lifestyle en duurzaamheid.

Onze redacteuren

Birger

Birger

Na zijn stage bleef Birger betrokken bij Voor de Wereld van Morgen als vaste redacteur. Naast zijn studie monetaire economie, schrijft hij artikelen over duurzame ondernemingen, geldzaken en het klimaat met praktische tips voor een groenere lifestyle.
Lees alle artikelen van Birger
Hidde

Hidde

Als freelance journalist schrijft Hidde al jaren over duurzaamheid. Daar geniet hij enorm van omdat hij zo veel inspirerende en gepassioneerde mensen mag interviewen. En misschien nóg leuker: de verschillende transities die we doormaken echt doorgronden.
Lees alle artikelen van Hidde

Jasmine

Als freelance journalist speurt Jasmine naar persoonlijke verhalen van eigenzinnige wereldverbeteraars. Hoe pakken zij hun groene ambities aan? Hoe blijven ze veerkrachtig? Deze zoektocht leidt tot oprechte en inspirerende inkijkjes achter de voordeur
Lees alle artikelen van Jasmine
Jessie Kroon

Jessie

Jessie is zero waster (sinds 2014 afvalarm), auteur en ondernemer. Ze is ervan overtuigd dat duurzaam leven ook heel leuk, makkelijk en stijlvol kan zijn en is vastbesloten om met haar duurzame (plasticvrije) lifestyle de wereld te redden.
Lees alle artikelen van Jessie
Koen Moons

Koen

Koen heeft een neus voor nieuws en hart voor natuur. Schrijft als freelancer over duurzaamheid en biodiversiteit en is vaak met notitieblok, videocamera of gewoon met wandelschoenen en verrekijker in de natuur te vinden.
Lees alle artikelen van Koen
Tobias

Tobias

Tobias is freelance journalist. Hij wil graag bijdragen aan een duurzame toekomst en laat zich inspireren door nieuwe ideeën.
Lees alle artikelen van Tobias

Waarom we doen wat we doen

ASN Bank

Met geld kun je invloed uitoefenen. Bijvoorbeeld om de wereld mooier te maken, voor jezelf en voor volgende generaties. Daarom investeren wij als bank in duurzame ontwikkeling. We financieren en beleggen alleen in toekomstgerichte bedrijven, sectoren en landen. Met respect voor mens, dier en natuur.

Hoe meer mensen met ons bankieren, hoe meer positieve invloed wij kunnen uitoefenen op de wereld om ons heen. Klant worden bij ASN Bank is een makkelijke eerste stap, ruim 830.000 mensen gingen je al voor.
Meer over duurzaam bankieren
persoon-in-hangmat-oranje