Zo Zero 

Een online winkel voor plasticvrije, zero-waste en vegan producten
Plasticvrije en Zero Waste Products - Lifestyle Image

Zo Zero is een online winkel voor plasticvrij, zero waste en vegan producten, geboren uit de ambitie om het gebruik van (wegwerp) plastic te verminderen en anderen daarbij te helpen. Bij Zo Zero vind je een groot assortiment natuurlijke producten die plasticvrij en biologisch afbreekbaar zijn. Denk aan verzorgingsproducten zonder schadelijke ingrediënten (voor de natuur en voor jezelf) en zonder plastic verpakkingen. Ook hebben ze van alles voor thuis en onderweg zoals biologisch katoenen brood- en groentezakjes, herbruikbare rietjes en plasticvrije flessen.

Zo Zero creëert bewustwording en laat zien dat het anders kan. Niet alleen door de producten die zij verkopen, maar ook door het delen van tips en informatie via hun nieuwsbrief en social media. Zo Zero maakt het voor jou makkelijker om alternatieven te vinden voor 'single-use' plastic en om je afval verbruik te verminderen.

De oprichtsters van Zo Zero zijn continue op zoek naar de meest duurzame producten op de markt. Bij de selectie van producten en leveranciers wegen zij de impact van het gehele productieproces, het transport en het afval dat overblijft mee. Zo zijn zij kritisch op arbeidsomstandigheden, gebruikte grondstoffen en ingrediënten, overbodige vervoersbewegingen en natuurlijk op (plastic) verpakkingen. Op deze manier verzekeren zij zich ervan dat zij alleen de meest duurzame opties aanbieden aan hun klanten.

Zo Zero focust zich met heel veel plezier op hun missie 'Break Free From Plastic' en hoopt hierdoor steeds meer mensen te kunnen inspireren om bewuster te worden en duurzamer te leven.

Profile picture for user Zo Zero
Jasmijn & Carien
Auteur
Wij zijn Jasmijn en Carien, drie jaar geleden besloten wij een maand zonder plastic te leven, een challenge die onze levens op zijn kop heeft gezet. Het bleek vrijwel onmogelijk om plastic te vermijden. Wij besloten het roer om te gooien, uit de corporate wereld te stappen en onze dromen achterna te gaan.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden