Wilder Land 

Wilder Land maakt kruidenthee die Nederlandse biodiversiteit herstelt.

Met Wilder Land (voorheen ptthee) dragen wij bij aan het herstel van biodiversiteit in Nederland. Dit doen wij door bij boeren in Nederland weer inheemse bloemen en kruiden in te zaaien. Van een deel van deze kruiden maken we, in samenwerking met sociale werkplaats Pantar, kruidenthee. Zo bieden we consumenten en bedrijven kruidenthee van eigen bodem; bieden we boeren een verdienmodel rondom biodiversiteit; en dragen we zo op grote schaal bij aan herstel van natuur in Nederland. 

Wilder Land is opgericht door Matthijs Westerwoudt (32) en Daan van Diepen (29). Intensieve landbouw is een van de grootste oorzaken waardoor de biodiversiteit in Nederland onder druk staat. Het is onze missie om samen met boeren nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen waardoor boeren met de natuur werken in plaats van tegen de natuur. 

Op dit moment komt bijna alle kruidenthee die in Nederland gedronken wordt uit het buitenland. Terwijl een groot deel van deze kruiden ook gewoon in Nederland groeien. Met Wilder Land creëren we een nieuw, lokaal alternatief voor het huidige aanbod van kruidenthee. Een product waar steeds meer vraag naar is in Nederland!

ptthee is gestart in januari 2019

ptthee is gestart in januari 2019

Profile picture for user daan_93055
Matthijs & Daan
Auteur
Wij zijn Matthijs Westerwoudt en Daan van Diepen. Matthijs heeft afgelopen drie jaar gewerkt bij Frisse Blikken en Daan heeft afgelopen twee jaar gewerkt voor Commonland. Onze ambitie is altijd geweest om een 4 Returns Business model op te zetten. Samen zijn we gestart aan ptthee om deze ambitie te verwezelijken nadat we allebei op 1 november onze baan hebben opgezegd.
Wereldprijs

Winnaar ASN Bank Wereldprijs

van het jaar 2019

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website
Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 307 leden