Wheely 

Circulaire lease service voor kinderwagens

Over Wheely:

Als je kinderen krijgt, word je letterlijk overspoeld door de hoeveelheid spullen die je nodig hebt. Zelf vond ik dat uitermate onpraktisch. Daarom ben ik met Wheely begonnen. Een gemakkelijke service om een kinderwagen te leasen. Bij wheely ontvang je alleen de onderdelen van de kinderwagen die je echt op dat moment nodig hebt. Dit betekent geen zitjes of wiegjes meer die ergens in huis liggen te verstoffen omdat je ze niet meer gebruikt. Allemaal heel flexibel, dus als je kindje groot genoeg is, geef je gewoon aan te willen stoppen en stuur je de wagen terug. 

Hoe het werkt

Nadat je jezelf hebt ingeschreven, ontvang je op de gewenste datum de kinderwagen met de wieg. Deze is voor ongeveer de eerste zes maanden. Je geeft zelf aan wanneer je kindje groot genoeg is voor het zitje. Wanneer je kind daar uit groeit, volgt eventueel nog de buggy. Dat scheelt je veel ruimte in je huis.

Circulair

Kinderwagens die teruggestuurd zijn, knappen we op en bieden we opnieuw aan voor een gereduceerd tarief maar met dezelfde service. Wheely heeft als volgend doel op circulair gebied, om de opgebruikte kinderwagens af te breken of te verwerken tot een nieuw product. 

Kosten

Voor €19 per maand lease je een nieuwe- en voor €10 een refurbished -kinderwagen. 

Over de kinderwagen

Deze wordt geproduceerd door de Nederlandse fabrikant Greentom. Hij wordt gemaakt van gerecycleerde materialen en is oersterkt. De kinderwagen is modulair opgebouwd en bestaat uit slechts 28 unieke onderdelen, dit maakt hem zeer geschikt voor ons leasemodel. 

 

Profile picture for user piet@gowheely.com
Piet
Auteur
Ik heb een fascinatie voor technologie die het leven beter maakt in de breedste zin. Mijn achtergrond is het runnen van de operatie bij technologie bedrijven die SAAS oplossingen bouwen.
Mijn ervaring in het Aglile werken met development teams pas ik toe in de afdelingen waar ik mee werk.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social