Warmtepompvergelijker.nl 

Warmtepompvergelijker.nl is een onafhankelijk online vergelijkingsplatform voor warmtepompen
Schermweergave animatie Warmtepompvergelijker.nl

We laten middels een online woningscan zien of je huis geschikt is voor een warmtepomp. Alle geschikte warmtepompen zijn daarna onafhankelijk te vergelijken op hun prestaties, kosten en geschatte energiebesparing. Ook delen we achtergrondkennis over warmtepompen, zodat je feiten en fabels kan onderscheiden. De overstap naar een warmtepomp is namelijk geen ABC’tje. De investering is hoger dan van een cv-ketel en er zijn vragen over bijv. terugverdientijd

In december 2019 is Warmtepompvergelijker.nl (WPV) live gegaan met 6 deelnemende fabrikanten. Inmiddels trekt WPV maandelijks circa 13.000 unieke bezoekers en worden per maand meer dan 4.000 woningscans gemaakt. Zo geven we veel huiseigenaren die willen verduurzamen een concreet handelingsperspectief.

Vanaf de start is altijd de ambitie geweest om het aantal deelnemende merken uit te breiden, zodat consumenten een completer beeld krijgen van het aanbod. In het tweede kwartaal van 2022 zal het aantal merken daarom sterk worden uitgebreid naar ongeveer 20.

Wij maken duurzame impact door het bieden van inzicht.  In 2050 wil Nederland een klimaatneutrale samenleving zijn. De gebouwde omgeving speelt daarin een grote rol. Iedereen mag zijn eigen vorm en timing kiezen om zijn woning te verduurzamen. Maar door alle antwoorden op warmtepompvragen in begrijpelijke taal en toegesneden op de bezoeker, op één plek samen te brengen willen wij duidelijkheid bieden

Profile picture for user rooijen
Jan
Auteur
Ondernemer in duurzaamheid en burgerparticipatie. Oprichter van Warmtepompvergelijker.nl en BuurtPeil.nl. Ik bied inzicht en inspiratie, zodat beslissers stappen kunnen zetten richting duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken. Ik overzie het grotere geheel, beschik over een intuïtief beeld van kansen en uitdagingen, en breng ze samen in creatieve oplossingen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden