Volta Energy 

Energie nodig voor je evenement? Maar geen zin in de herrie of stank van een aggregaat?

2 Volta Naos systemen voor kasteel Zyendael tijdens de Sonsbeekmarkt

Wie heeft er afgelopen jaar op een evenement gekeken waar de energie vandaan kwam? Of heb je zelfs last gehad van de herrie van een vierkante doos waar rookpluimen uit kwamen? Op dit moment is de benzine-aggregaat eigenlijk de enige oplossing op het moment dat er op een afgelegen locatie energie nodig is.

Sinds 2016 houdt Volta Energy zich al bezig met het ontwikkelen van een alternatief. Waarbij wij ons willen inzetten voor een betere toekomst. Een nog grotere geluidsdemper is geen oplossing. Zonne-energie en batterijen wel!

De Volta Energy Naos zon-aggregaat is een groene en duurzame energievoorziening die ontworpen is om een alternatief te bieden voor aggregaten die gebruik maken van fossiele brandstoffen. Onze missie is het tegengaan van klimaatveranderingen en het vervangen van benzine-aggregaten. Het systeem is mobiel en off-grid te gebruiken en de energie wordt geleverd met behulp van zonne-energie en batterijopslag. Op deze manier ontstaat een groene, zeer gebruiksvriendelijke en kostenbesparende energievoorziening, welke op elke locatie zonder herrie, uitstoot of geluid allerlei apparaten van energie kan voorzien.

De ideale oplossing voor je evenement, bijvoorbeeld om je geluidsinstallatie of foodtruck van energie te voorzien. Ben je juist opzoek naar een energieoplossing voor een bouwplaats? 2 zon-aggregaten op het dak en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over of er nog wel genoeg brandstof in de aggregaat zit. 

Mogen we samen met jou kijken hoe we kunnen bijdragen aan de wereld van morgen? Kijk op onze website: volta-energy.com of neem contact op via onze contactgegevens.

Profile picture for user r.bleumer_84625
Roel
Auteur
Onlangs afgestudeerde ingenieur met een hart voor het klimaat / het tegengaan van de klimaat veranderingen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social