Upstaa 

Maak van elk bureau een sta burea met Upstaa.

Upstaa maakt staand werken makkelijk.

Vandaag de dag zitten we gemiddeld wel 8,9 uur per dag in Nederland! Dat is heel erg veel, en behoooorlijk ongezond. Veel afwisselen tussen zitten en staan is volgens ons dé manier om je zelf gezond te houden tijdens je werk. Daarom maken wij Upstaa, een houten design standaard voor op bestaande bureau’s. Door zijn slimme ontwerp zet je hem zonder lijm of schroeven in elkaar. De hoogte is simpel instelbaar, zodat Upstaa geschikt is voor mensen van alle lengtes. Zo maken we staand werken mooi, makkelijk en betaalbaar.

Duurzame productie.

Bij het produceren van Upstaa houden we rekening met mens en natuur. Zo gebruiken we uitsluitend gekeurd hout (o.a. bamboo) uit gecontroleerde bosbouw. En versturen we Upstaa in een efficiënte platte doos waar gegarandeerd 0% plastic of pvc in zit.

Twee uitvoeringen, vijf kleuren en verschillende soorten hout.

De Upstaa is er in twee uitvoeringen, een normale en een XL versie. De XL heeft een grotere onderplank waardoor je meer ruimte hebt voor een extended toetsenbord of een wacom. Daarnaast zijn er vijf kleuren (wit, zwart, rood, geel, blauw) en is er keuze uit een berken, een bamboo en super-de-luxe walnoten versie. Ze zijn te koop in onze webshop: www.upstaa.com

Wij willen meer mensen gezonder laten werken door afwisselen tussen zittend en staand werken makkelijk te maken.

Profile picture for user info_88597
Upstaa
Auteur
Net boven Amsterdam, in Starnmeer, hebben we een eigen werkplaats. Hier worden de Upstaa's met liefde, zorg en aandacht gemaakt. Via onze eigen webshop worden ze verkocht. (www.upstaa.com). Iedere Upstaa wordt voor verzending gecontroleerd en we streven er naar om iedereen die een Upstaa besteld blij te maken.
We hopen met de Upstaa steeds meer mensen fan te maken van staand werken en bij te dragen aan een gezonder Nederland. Upstaa is een intitiatief van Maarten ten Holt en Pepijn Rooijens.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden