Upfall Shower, douche van de toekomst 

Een douche systeem dat 90% bespaart op water, energie en afvalwater. Luxe douchen zonder schuldgevoel onder een enorme douchekop.

In Nederland gaat 3/4 van het drinkwater naar huishoudens. Bijna de helft hiervan gaat naar de douche. De Upfall Shower bespaart al snel 90% op water, energie en afvalwater. Met de Upfall Shower kun je riant douchen onder 40 liter water per minuut zonder schuldgevoel. De Upfall gebruikt maar 1,5 liter water per minuut. Een normale douche ongeveer 10 tot 15 liter. Onze missie is om mensen te leren dat je water voor douche heel goed gedeeltelijk kan hergebruiken. Gedeeltelijk hergebruiken oftewel upcycle douchen bespaart al snel 90%. Kinderen en jongeren die opgevoed worden met upcycle douchen zullen voor de rest van hun leven niet anders weten. De Upcycle douche kan toegepast worden overal waar een douche staat. In huis, in een hotel, in een recreatie park, in een zwembad, verzorging tehuis, mobile homes, caravan's, boeten, cruise schepen,etc.

Drinkwater gaat ons grootste probleem worden, energie niet. Energie kan opgewekt worden, water niet. Mensen douchen overal ter wereld en ze douchen steeds langer. Daarnaast gaan er steeds meer douchers bij komen. Dus het is nu de tijd om wat aan de water verspilling te doen. Met de Upfall douche je niet alleen zuiniger maar ook beter en lekkerder dan ooit te voren.

De douche is er al en word gemaakt door Beterbad in Dronten. Wat wij vooral nodig hebben zijn mensen die door vertellen dat deze douche mogelijkheid er is.

De douche is nu te koop via vrijwel alle betere sanitair zaken in Nederland. Er zijn gesprekken gaande met agenten door heel Europa en de Verenigde Staten. Het verkoop netwerk zal zich gaan uitbreiden. Kortom na jaren van investeren en keihard werken aan een echt Nederlandse uitvinding en product zijn wij klaar voor de toekomst.

https://youtu.be/OFtNMdo4_Fo

In Nederland gaat de helft van het drinkwater naar de douche  in huis. Douchen is daarmee de grootste gebruiker van drinkwater. Met een Upfallshower kun je douchen in de wetenschap dat je nog minder water gebruikt dan de kleinste spaar handdouche en toch geniet je van een enorme regenbui!

Profile picture for user info_66720
René
Auteur
Ik ben een ondernemer van bijna 60 jaar uit Almere. Ik heb 20 jaar een sanitairzaak in Almere waar ik mij altijd heb toegelegd op wellness producten, dus luxe douches, stoomcabines, sauna's, e.d. Rond het jaar 2003, toen mijn dochters in de pubertijd kwamen en enorm lang onder de douche stonden, begon ik te werken aan een douchesysteem dat water en energie zou besparen. Met vallen en opstaan was in 2011 het prototype klaar. De eerste douches werden verkocht in 2014. Een Europees patent kwam in juli 2016. De douche wordt nu geproduceerd door Beterbad in Dronten en is verkrijgbaar bij 350 klanten van Beterbad in Nederland. In Nederland gaat driekwart van het drinkwater naar huishoudens, bijna de helft daarvan gaat naar de douche. Met mijn Upfall Shower kan eenvoudig 80-90% bespaart worden op water, energie (CO2) en afvalwater.

Op mijn leeftijd is rijkdom niet meer belangrijk. Een product zoals mijn douche achter te laten voor deze wereld is nu nog mijn belangrijkste motivatie. Mensen leren dat je enorm mag genieten van douchen en toch ontzettend veel water, energie en afvalwater kan besparen. Jaren lang heb ik enorm moeten doorzetten. In het begin dacht iedereen :"wie is die man uit Almere", maar na jaren van knokken, knokken en nog eens knokken, jaren van je zelf wegcijferen, jaren van je zelf van alles ontzeggen is er geen mens die niet gelooft dat deze nieuwe manier van douche wereldwijd omarmt zal worden. Nog nooit ben ik iemand tegen gekomen die zei:"Hier geloof ik niet in".

Mijn overtuiging, Upfall is het nieuwe douchen

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden