Tiendas Diferentes 

Cadeau en woondecoratiewinkel met producten die voldoen aan een of meer basisprincipes: FairTrade, Duurzaam,Handmade, Recycle of Biologisch

Tiendas Diferentes

Tiendas Diferentes.Spaans voor "meerdere, verschillende of andere winkels".

Bij Tiendas Diferentes kun je terecht voor unieke en originele cadeaus, woondecoratie en streekproducten. De producten vallen allemaal onder 1 of meer van onze basis principes:

  • FairTrade,
  • Duurzaam,
  • Handmade,
  • Recycle of
  • Biologisch.

Ons logo is daarom ook opgebouwd uit 5 elementen. 4 "winkeltjes" (FairTrade,Duurzaam, Handmade, Recycle) en 1 bloem (Biologisch).De kleuren zijn samengesteld uit de kleuren van de Global Goals van de Verenigde Naties die wij actief ondersteunen en uitdragen.

Het assortiment is samengesteld door de samenwerking van een aantal kleine (lokale) ondernemers.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseert waarbij de klant geinformeerd wordt over het assortiment (bv de handmade producten) en bv de Global Goals, maar waar ook diverse kleine doelen elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen uitwisselen en klanten kunnen informeren

Tiendas Diferentes is daardoor geen "winkel winkel" waar je alleen naar toe gaat om een leuk product te kopen, maar ook om kennis op te doen en meer te weten te komen over duurzaamheid, FairTrade, recyclen, biologische producten en kleine goede doelen.

Sinds kort hebben we een eenvoudige bestelpagina waarop onze meest verkochte producten te bestellen zijn: https://bestelservice.marvelous.nl/diferentes

Profile picture for user jeanette_88955
Jeanette
Auteur
Mijn naam is Jeanette Hendriks. In 2016 klein begonnen met het verkopen van FairTrade en duurzame producten op thema markten en langzaamaan gegroeid richting winkel.
In November 2017 was het zo ver en opende Tiendas Diferentes de deuren in Helmond. En nu hebben we een zeer uitgebreid assortiment met FairTrade, duurzame en zero/less waste producten.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social