TheGreenCat 

The Green Cat - natuurlijk & duurzaam kopen voor katten

TheGreenCat.nl is een kleinschalige webwinkel met een uniek concept. Mijn passie voor katten, duurzaamheid maar ook voor de e-commerce wereld heeft mij op het idee gebracht om een droom te realiseren. In 2019 is TheGreenCat.nl geboren! TheGreenCat.nl biedt katten eigenaren een plek aan, waar ze op een duurzame manier, duurzame katten artikelen kunnen kopen.

TheGreenCat.nl ondersteunt regelmatig katten stichtingen met donaties van speelgoed.

Bij TheGreenCat.nl maken wij gebruik van een groene hosting, we herbruiken dozen en verpakkingsmateriaal om te pakketjes te verzenden, wij kiezen bewust om een kleine selectie van producten aan te bieden. Kwaliteit boven kwantiteit. Alle artikelen op TheGreenCat.nl zijn met veel zorg gekozen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke (vaak biologisch) of gerecycleerde materialen, door mensen die werken in goede (FairTrade) omstandigheden.   

Minder keuzestress, minder vervuiling, meer respect voor de mens en het milieu.   

Ik hoop mensen bewuster te maken dat het leuk en makkelijk is om duurzaam te shoppen voor je lieve viervoeter, met een goed geweten.   

Profile picture for user emilie
Emilie
Auteur
Eigenaresse van TheGreenCat.nl, een kleinschalige webwinkel met een uniek concept. In deze duurzame shop (van groene hosting tot circulaire verpakking) vind je een kleine selectie van leuke natuurlijke producten voor katten.
Minder keuzestress, minder vervuiling, meer respect voor de mens en het planeet.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden