The Lagom Group  

Wij bieden uitgevallen bovengemiddeld intelligente talenten perspectief op een onafhankelijke toekomst." Gijs van der Zande, initiatiefnemer

Lagom

Lagom is een Code geregistreerde impact onderneming, die mensen met een bovengemiddeld denkniveau en in de maatschappij ‘vastgelopen’, in hun kracht wil zetten. Door de combinatie uitdagende projecten voor opdrachtgevers met een stabiele en rustige werkomgeving, is Lagom in staat de individuele talenten (Lagom-ers) optimaal te benutten.

Lagom-ers ervaren zelf hierdoor hun waarde. Dit laat zelfvertrouwen groeien en stelt ze in de mogelijkheid in meer of mindere mate deel te nemen aan de maatschappij. In het w worden ze begeleid op individuele basis.

Lagom lost dus complexe vraagstukken op door praktisch uitvoerbare oplossingen. De oplossingen komen tot stand de Lagom-ers die bij voorkeur buiten de gebaande paden denken. Een samenwerking resulteert altijd in een ‘proof of concept’ om de praktische uitvoerbaarheid te tonen.

  • We zijn no nonsense en ‘to the point’.
  • Inhoudelijk sterk en met kennis van zaken.
  • Eigenwijs maar met een positieve leerhouding.
  • Informeel en onorthodox! (binnen de perken;))

Wij werken vanuit de SDG 'Waardig werk en economische groei'(8)

Bevorder aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen. In het geval van Lagom betreft dit een specifieke doelgroep. Mensen met een verhaal, langdurige afstand tot werk en met een bovengemiddeld denkniveau.

Profile picture for user peter_89383
Peter
Auteur
Peter van der Zande (58jr, Winterswijk | Zoetermeer).

Eén van de twee initiatiefnemers van The Lagom Group.

Ik ben een ervaren ondernemer, met meer dan 30 jaar ervaring in (inter)nationale sales en projecten, en daarbij het aansturen van eigen ondernemingen. In mijn brede werkervaring zit een belangrijke rode draad; het ontwikkelen van medewerkers en het opbouwen van een onderneming. In vind het een grote uitdaging om de juiste combinatie van personen en organisaties te verbinden, aan te sturen, te coachen en te faciliteren. Ik ben analytisch, creatief en pragmatisch en daardoor in staat om planmatig de vertaalslag te maken naar de behoeften van de klant en de markt. Ik hou van complexe projecten, organiseren, coachen en netwerken. Ik denk in kansen en mogelijkheden en ga graag uitdagingen aan; op deze manier blijf ik scherp en alert. Overigens voel ik mijzelf niet te oud om nog nieuwe ervaringen op te doen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden