TEAmwork Tea 

Biologische & Fairtrade thee uit Sri Lanka, in plastic-vrije & biologisch afbreekbare piramidezakjes

Stel je voor dat we de wereld een klein beetje beter kunnen maken, theekopje voor theekopje. Door plasticvervuiling tegen te gaan (want wist je dat vrijwel alle theezakjes plastic bevatten?) en door wereldarmoede en pesticidevervuiling te verminderen. Dat is het doel van het Fairtrade & biologische theemerk TEAmwork Tea. Verkrijgbaar als losse thee en in piramidezakjes zónder plastic, lijm of bleek. Founder Claartje is o.a. zelf naar de plantage gereisd in Sri Lanka, om de vrouwen te ontmoeten die elk TEAmwork Tea theeblaadje met de hand plukken. De thee is niet alleen bio & fairtrade, maar ‘fairchain’: zoveel mogelijk van het productieproces (dus opbrengst) houden we lokaal, in Sri Lanka. 

Verkrijgbaar via www.teamworktea.com, Wereldwinkels in heel Nederland, supermarkt Landmarkt, diverse concept stores in Europa. Ook b2b verkrijgbaar voor bedrijven, horeca en beauty salons.

Nieuw: QualiTEA abonnement. Elke maand een brievenbusdoos vol thee op de deurmat. Coronaproof & verantwoord!

 

 

Theeplukken is een vrouwenbaan in Sri Lanka. Als female founded start-up (going scale-up) stelt TEAmwork vrouwen in Sri Lanka in staat zelf een fonds te beheren met hun Fairtrade premie.

Profile picture for user Claartje_89445
Claartje
Auteur
Founder at TEAmwork Tea. Wereldverbeteraar.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 308 leden