Swan and the People 

Duurzame zwangerschapskleding

Duurzame zwangerschapskleding voor stoere vrouwen Hallo daar, mag ik mij voorstellen? Ik ben Zwaantje en ik sta voor kwaliteit en duurzaamheid, ik ben een bewuste ondernemer en moeder van 2 kinderen. Met deze achtergrond heb ik een duurzame, multipurpose zwangerschapsjurk ontworpen:

The Little Black Maternity Dress Alles vanuit een duurzame gedachte. Ik hoop vrouwen te kunnen inspireren, om hen duurzamer en rustiger te laten leven, let op jezelf en het milieu!  

Mijn ervaring in de fashion industry, mijn liefde voor duurzaam leven en eerlijke productieprocessen bracht mij, tijdens mijn zwangerschap, op het idee van een duurzame, zwarte, multipurpose zwangerschapsjurk.

Suf? Zeker niet! Zwart, strak, over de knie, met een stoere boothals. Niks degelijks; maar elegant, vrouwelijk en casual. Een jurk die je de hele zwangerschap kunt dragen, een jurk die jou door de zwangerschap draagt. Een compliment voor elk prachtige zwangere lijf. Maar vooral duurzaam!

Zo kiezen wij altijd voor de beste materialen en gaan we voor kwaliteit, de jurk is gemaakt van viscose. We maken een betere planning waardoor de naaisters goed betaald krijgen en geen overuren maken, de fabriek staat in Portugal. Maar we staan ook voor CO2 neutraal vervoer, vervuiling compenseren en we gebruiken geen plastic. Mogen we jou meenemen in ons productieproces?

www.swanandthepeople.com

Tijd telt! Mensen de tijd geven om iets met aandacht en liefde te maken, dát is de basis voor een duurzaam en eerlijk productieproces. Er moet genoeg tijd zijn voor het ontwerpen van een product, maar het is ook belangrijk dat de naaisters genoeg tijd krijgen om te produceren, zónder over te werken.

Materiaal keuze De jurk is gemaakt van Viscose, en is FSC gecertificeerd.

Fabriek in Portugal  De prachtige fabriek waar wij mee samenwerken staat in Portugal. Doordat het een kleine fabriek is ken je niet alleen het contactpersoon, maar ook de mensen die in de fabriek staan, van patronenmakers en naaisters, de mensen die de kwaliteitscontrole doen, tot aan de logistiek. Ik werk al jaren samen met deze kleine fabriek, ze weten wie ik ben en hoe ik werk.

Verpakking Plastic not so fantastic. Kleding wordt vaak vervoerd in plastic. Bij Swan and The People gebruiken wij geen plastic en willen we liever geen single-use verpakkingen gebruiken. Daarom hebben we een superleuk luiertasje ontwikkelt!

Pakket versturen binnen Nederland Slow down, om zoveel mogelijk te bundelen worden de pakketten van Swan and the people 1x per week opgehaald en verstuurd. De CO2 uitstoot die het verzenden van een pakket veroorzaakt wordt gecompenseerd dmv het CO2 gether programma van PostNL.

Verzenddozen Deze zijn gemaakt van 100% gerecycled karton. 

Profile picture for user zwaantje
Zwaantje
Auteur
DUURZAAM EN BEWUST ONDERNEMEN
Mijn ervaring in de fashion industry en mijn liefde voor eerlijke productieprocessen bracht mij, tijdens mijn zwangerschap, op het idee van een duurzame, zwarte, multipurpose zwangerschapsjurk.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden