Sustainable Fashion Gift Card 

De Sustainable Fashion Gift Card kan je verzilveren bij mode-ondernemers die zich inzetten voor een duurzame mode-industrie.

Support duurzame fashion pioniers met de Sustainable Fashion Gift Card

Met de Sustainable Fashion Gift Card wil ik duurzame fashion pioniers een platform bieden. Dit zijn duurzame modemerken, -winkels, -webshops, maar ook initiatieven als kledingbibliotheken en experiences. Hierbij kun je denken aan sustainable stylingsessies en workshops, van naaicursussen tot het maken van je eigen tas met gerecycled materiaal.

We investeren in storyteling, pr en marketing, zodat zoveel mogelijk mensen weten dat de Sustainable Fashion Gift Card bestaat. We investeren in IT om onze website en het verzilveren van de giftcard zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ook werken we keihard om zoveel mogelijk duurzame fashion pioniers aan te sluiten, zodat de Sustainable Fashion Gift Card in heel Nederland te verzilveren is. Daarmee wordt zij een aantrekkelijk cadeau, zowel om te geven als te krijgen!

Tevens zijn we instaat als giftcard om een brede doelgroep te bereiken. Zo waren we onderdeel van verschillende kerstpakketten in 2021, en bereiken we nog meer mensen via resellers als VVV Cadeaukaarten, Cadeau Concepten, Green Gift Box en BlackHawk. 

Profile picture for user info@ow-ourworld.nl
Nanette
Auteur
Hi! Ik ben Nanette, 37 jaar en woon in Amsterdam. Al sinds mijn 19e ben ik actief op gebied van duurzaamheid. Ik heb jarenlang op gebied van communicatie en duurzaamheid gewerkt binnen de financiële sector. Sinds begin 2019 ben ik gaan ondernemen. Ik zet mij in voor een duurzame mode-industrie door mijn steentje bij te dragen met de Sustainable Fashion Gift Card. Doe je mee?

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden