Super Power 

Super Power is wereld's eerste woonabonnement dat jouw huis transformeert tot energiefabriek met één druk op de knop. Living as a service!

Vision

De technologie om te vechten tegen klimaatverandering is daar, maar waarom wordt het niet door iedereen gebruikt? In dit vraagstuk ligt onze passie en tevens de start van de sociale start start-up: Super Power. 

Het probleem nu is dat de duurzame technieken vaak te duur zijn en te moeilijk te begrijpen voor Jan en alleman. Dus wie vecht er tegen klimaatverandering? Een kleine elite die het kan betalen. Onze impact is natuurlijk veel groter als we het bereikbaar maken voor iedereen.

Alleen al in NL moeten we in 2050 7  miljoen huishoudens verduurzamen. Dit is een enorm maatschappelijk probleem. Dus hoe gaan we dat dan doen?! 

Met Super Power! Wij zijn ‘s werelds eerste woonabonnement.

 

Concept

Het woonabonnement is een lidmaatschap op een warme lucht, warm water en licht. Vergelijk het met Spotify of Netflix, in plaats van muziek en films ontvang je bij ons een duurzaam comfortabel huis.

Het is heel simpel. Met een druk op de knop verduurzamen we het huis van jou of je ouders. We installeren in 1 dag de benodigde duurzame technieken, die worden geleast. Vanaf dat moment betalen je ouders een vast bedrag per maand dat lager is dan hun huidige energierekening.

 

Life as a subscription

Wij zijn de integrator in de markt. We combineren verschillende duurzame technologieën, denk aan zonnepanelen, warmtepompen, lampen, ijskasten, wasmachines etc.. Onze kracht is dat wij niet afhankelijk zijn van 1 partij of techniek. Is er een nieuwe innovatie? Dan komt deze gewoon in het woonabonnement. De eigenaar van het product blijft de eigenaar. Dus vergeet uw oude energierekening niet en zeg hallo tegen het Super Power-abonnement: living as a service.

 

Achievements

Sinds 2018 zijn wij bezig met het realiseren van onze droom. We zijn begonnen bij incubator Yes!Delft met research & validatie traject om nu financiering op te halen voor een eerste pilot huis. We zijn opzoek naar social capital. In de tussentijd hebben we een first customer gehad voor praktijk ervaring en hebben we meerdere pitchwedstrijden gewonnen. Zo wonnen we de All Energy Day,  STUD Dragon's Den Battle en werden als een van de drie start-ups genomineerd uit 359 inzendingen voor de Energie prijs tijdens de Duurzame Dinsdag in Den Haag.  

 

So....

Wij verduurzamen je woning met 1 druk op de knop, geen grote voorinvestering, nooit meer onderhoud, 1 contactpersoon, geboren uit de circulaire economie en met EEN LAGERE ENERGIEREKENING.

Wil jij deze knop realiteit maken en iedereen in staat stellen om te vechten tegen klimaatverandering? Then show me your Super Power!

 

Extra

Super Pitch: www.youtube.com/watch?v=9K9OW-lLIyg&t=30s

Super Website: www.superpower.nu

PS: We zijn altijd opzoek naar extra handen, financiers of mensen die hun huis willen verduurzamen!

Profile picture for user bob_hendrikx@hotmail.com
Bob
Auteur
Innovator, biodesigner and environmental entrepreneur that strives to restore the parasitic relationship between humanity and its environment by exploring living materials. I am here to empower and inspire people towards a sustainable future. Featured on (inter)national media platforms such as TEDx, Fox News, NOS and NRC. Explore more on www.bobhendrikx.com

#nature #science #design⚡️🌱

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 307 leden