SunData 

Wist je dat dagelijks 10% van alle zonnestroom onnodig verloren gaat?

SunData geeft antwoord op de vraag of jouw zonnepanelen het wel goed genoeg doen. Meer dan 50% van alle zonnepanelen op woonhuizen haalt namelijk niet het maximale uit de zon. En dat vinden wij zonde! Toch is het helaas lastig om te achterhalen welke zonnepanelen dit zijn. Je lichten doen het thuis immers altijd en opbrengst van zonnepanelen wordt door veel factoren beïnvloed .

Om toch antwoord te kunnen geven op deze vraag bouwen wij werelds grootste zonne-energie opbrengst database. We geven eigenaren van zonnepanelen een gratis indicatie hoe hun zonnepanelen het doen en waarschuwen wanneer er iets aan de hand is. Zo verhogen we de duurzame energieopbrengst en gaan we slim met onze zonnepanelen om. Zo schijnt de zon niet voor niets!

Ontwikkelingen

Op dit moment zijn we hard aan het werk om onze algoritmes slimmer en sneller te maken. Daar hebben we veel data voor nodig. We zijn nu dan ook hard op zoek naar meer gebruikers! In de toekomst willen wij onze gebruikers extra diensten aanbieden voor hun zonnepanelen. Zo werken we samen met ervaren onderhoudspartijen die kapotte zonnestroomsystemen kunnen repareren. Of maken we jouw zonnepanelen schoon wanneer wij in ons systeem zien dat dit rendabel is. Je betaalt dus alleen wanneer er een probleem is, en dankzij ons wordt het probleem snel gedetecteerd en opgelost! Makkelijk toch?

Meld je aan!

Wil jij ook weten of jouw zonnepanelen het goed genoeg doen? Meld je dan snel aan op onze website. Wij laten het direct weten wanneer er iets aan de hand is met jouw zonnepanelen. We geven suggesties hoe je storingen kan verhelpen of een expert inschakelt.

Meld je aan!

Wil jij ook weten of jouw zonnepanelen het goed genoeg doen? Meld je dan snel aan op onze website. Wij laten het direct weten wanneer er iets aan de hand is met jouw zonnepanelen. We geven suggesties hoe je storingen kan verhelpen of een expert inschakelt.

Profile picture for user info_84754
Lex
Auteur
Samen met Joris en Lex heb ik een website waar eigenaren van zonnepanelen terecht kunnen met allerlei technische en financiële vragen. Afgelopen jaar hebben we geleerd dat steeds meer mensen vragen hebben over de opbrengst van hun zonne-energiesysteem. Ook worden zonnepanelen steeds ouder hebben steeds meer zonne-energiesystemen onderhoud nodig. Om te zorgen dat mensen weten of hun zonnepanelen het goed genoeg doen, en om te zorgen dat elke kWh die opgewekt kan worden, ook daadwerkelijk wordt opgewekt, zijn we begin dit jaar SunData gestart. Sundata is een gigantische database, waarbij we heel snel kunnen zien hoe de prestaties van zonnepanelen zijn. Iedereen kan gratis zijn zonnepanelen aanmelden. Zodra er iets mis is met de zonnepanelen geven wij een waarschuwing en komen wij in actie.

In maart zijn te toegelaten aan het Rockstart Smart Energy programma en waren wij onderdeel van het Climate-kic programma.
Wereldprijs

Winnaar ASN Bank Wereldprijs

van het jaar 2017

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social