SUITE702 

SUITE702 viert het leven in bed met biologisch luxe beddengoed. Alle producten worden in Europa en Nederland geproduceerd.

 

Met onweerstaanbaar lekker en luxe beddengoed in fantastische kleuren, verleidt SUITE702 iedereen om naar bed te gaan en er voorlopig niet meer uit te komen

  • De producten zijn GOTS gecertificeerd. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en is het toonaangevende keurmerk voor biologische textiel producten. Het is de zwaarste certificering en garandeert dat de gehele keten gecontroleerd duurzaam en vrij van chemicaliën is. In de textielindustrie zijn er enorm veel misstanden. Met de GOTS-certificering weten wij zeker dat de productie vrij van kinderarbeid en in goed sociale omstandigheden heeft plaatsgevonden.
  • Naast perkal katoen heeft SUITE702 ook linnen en satijn katoen. Alles is los te verkrijgen. Alle items kan iedereen vrij mixen en matchen.
  • SUITE702 heeft ook een XXL kussen van 180x50. Gebruik deze bedMATE als headboard of kruip er lekker tegenaan. Combineer met kleur en maak je slaapkamer helemaal af. 

De naam SUITE702 is een ode aan de beroemde Bed-in van John Lennon en Yoko Ono. Zij verbleven een week in bed in suite nr. 702 van het Hilton om aandacht te vragen voor wereldvrede. (nog steeds een zeer actueel onderwerp). SUITE702 gelooft dat de wereld er een beetje beter van wordt als iedereen wat beter uitgeslapen is. Als we uitgeslapen zijn, zijn we allemaal wat aardiger voor elkaar.

 “We can’t promise you world peace, but a good nighty sleep is a hell of a start”

Profile picture for user olaf.arkauer@gmail.com
Olaf
Auteur
We hebben allemaal een verantwoordelijkheid de wereld elke dag een beetje beter te maken dan ie is. Een serieuze ambitie, waar we met elkaar ook wel een beetje lol aan mogen beleven. Willen we wat voor elkaar krijgen, dan moeten we het makkelijk en aantrekkelijk maken voor iedereen.

We can’t promise you world peace instantly, but a good night sleep is a hell of a start.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social