SUITE702 

SUITE702 viert het leven in bed met biologisch luxe beddengoed. Alle producten worden in Europa en Nederland geproduceerd.

SUITE702 is een lifestyle merk uit Amsterdam dat kleur vooropzet. Hun doel: onze slaap- en badkamers omtoveren tot ware hotelsuites. De collectie is niet alleen duurzaam maar ook sociaal verantwoord geproduceerd.

Het label zet kleur voorop met een rijk aanbod dat zich leent tot mixen en matchen.

Het beddengoed bestaat naast washed linnen uit een perkal en satijn kwaliteit, beiden hoogwaardig biologisch katoen. Binnen de biologisch perkal katoencollectie heb je de keuze uit 19 kleuren en verscheidene maten! De volledige SUITE702 collectie is GOTS gecertificeerd, wat garandeert dat de gehele keten - van de katoenpluk tot en met het verven en confectioneren - gecontroleerd duurzaam en vrij van chemicaliën is. Zo begint een betere wereld letterlijk met jouw Bed Peace.

De naam SUITE702 is een ode aan de beroemde Bed-in van John Lennon en Yoko Ono. Zij verbleven een week in bed in suite nr. 702 van het Hilton om aandacht te vragen voor wereldvrede. 

 “We can’t promise you world peace, but a good nighty sleep is a hell of a start”

SUITE702 werkt alleen met GOTS gecertificeerde fabrikanten, Dit garandeert dat de gehele keten van het verbouwen van het katoen tot en met het inpakken van het beddengoed, duurzaam en sociaal verantwoord is. 

Alleen als we met zijn allen wat meer om de planeet letten en iedereen daarbij een eerlijk bestaan gunnen, kunnen we echt een duurzaam (houdbaar) verschil maken. 

Profile picture for user olaf.arkauer@gmail.com
Olaf
Auteur
We hebben allemaal een verantwoordelijkheid de wereld elke dag een beetje beter te maken dan ie is. Een serieuze ambitie, waar we met elkaar ook wel een beetje lol aan mogen beleven. Willen we wat voor elkaar krijgen, dan moeten we het makkelijk en aantrekkelijk maken voor iedereen.

We can’t promise you world peace instantly, but a good night sleep is a hell of a start.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden