Studio Perspective 

Sociaal & Duurzaam Dutch Design. Interieurproducten die goed zijn voor mens en milieu. Elke aankoop heeft impact!

Studio Perspective Sociaal en Duurzaam Dutch Design

Sociaal en Duurzaam Dutch design van Studio Perspective

Studio Perspective verkoopt online sociaal en duurzaam Dutch design aan consumenten en bedrijven. Bij ons koop je hoogwaardige interieurproducten die in Nederland duurzaam gemaakt worden. De producten bestaan bijvoorbeeld uit duurzame (rest)materialen of ze worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om mensen die werkzaam zijn bij bijvoorbeeld sociale werkplaatsen, leerwerkbedrijven, sociale firma’s, dagbestedingen en bij productiebedrijven van het DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen).

Duurzame kantoorinrichting met maatwerk design meubels

Wil je jouw bedrijf of kantoorruimte opnieuw inrichten doe dit dan met duurzame design meubels op maat van Studio Perspective. De producten worden in Nederland gemaakt. Doordat we nauwelijks met voorraad werken, kunnen we gemakkelijk maatwerk leveren en de producten personaliseren. Zo kunnen we niet alleen bedrijfslogo’s toevoegen, maar ook tafels en kasten op maat leveren. Daarnaast is het mogelijk om voor een aantal producten eigen afvalstromen of restmaterialen aan te leveren zodat we een uniek product kunnen realiseren. Zo kun je met het bedrijf duurzame interieurproducten kopen en op een maatschappelijk verantwoorde manier het kantoor inrichten. 

Duurzame relatiegeschenken met logo

Studio Perspective levert duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten met, indien gewenst, het bedrijfslogo. Geef dit jaar eens een duurzaam geschenk met een verhaal! De interieurproducten van Studio Perspective worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd. Doordat we maatwerk leveren is er veel mogelijk. Zo kunnen we duurzame kaarsen, borrelplanken, lampen en andere design accessoires leveren met bedrijfsnaam of logo.

Missie Studio Perspective

Met de verkoop van duurzaam Dutch design maken we een vuist tegen de afvalberg en bieden we werk aan mensen met een verminderd arbeidsvermogen. Door een aankoop te doen bij Studio Perspective, worden er direct werkuren gecreëerd voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Elke verkoop draagt bij aan de arbeidsparticipatie van mensen met een verminderd arbeidsvermogen.

Door lokaal te produceren is er minder transport nodig. Daarnaast werken ontwerpers steeds vaker met afval en krijgt dit door middel van upcycling een tweede leven en dus een nieuwe functie. Zo wordt er efficiënt met al bestaande materialen omgegaan.

Studio Perspective wil met de verkoop van duurzaam Dutch design:

  • consumenten en bedrijven aanmoedigen om bewuster te consumeren;
  • mensen laten zien wat je kunt doen met ‘afval’;
  • meer werkgelegenheid binnen de branche creëren;
  • deelnemers van de sociale werkvoorziening meer werkervaring laten opdoen, zodat hun kansen op de arbeidsmarkt toenemen;
  • de doorstroming van deelnemers van de sociale werkvoorziening naar een reguliere baan bevorderen, zodat er bij de sociale werkplaatsen weer plaats vrijkomt voor iemand bij wie nog elk perspectief ontbreekt;
  • de sociale werkvoorziening in stand houden;
  • bedrijven aanmoedigen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen;
  • mensen laten zien wat iemand met een ‘arbeidshandicap’ in zijn mars heeft, zodat hij de waardering krijgt die hij verdient;
  • positieve impact creëren voor mens en milieu!

Duurzaam ondernemen samen met Studio Perspective?

Heb je interesse om duurzaam te ondernemen? Studio Perspective is altijd op zoek naar nieuwe producten en samenwerkingsverbanden met duurzame bedrijven. Is duurzaamheid binnen jouw bedrijf belangrijk of maak je zelf duurzaam Dutch design? Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen! Stuur bij interesse een e-mail naar info@studioperspective.nl of ga naar ons verhaal.

Irene
Auteur
Per toeval kwam ik erachter dat de sociale werkvoorziening schitterende design producten maakt. Ik besloot het roer om te gooien en startte mijn bedrijf: Studio Perspective. Met de verkoop van duurzaam Dutch design wil ik het talent van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt laten zien en mensen bewustmaken dat afval waarde heeft.
Bij een aanschaf op Studioperspective.nl krijgt de klant een hoogwaardig interieurproduct dat goed is voor mens en milieu. Elke aankoop heeft impact!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social