Studio Perspective 

Sociaal & Duurzaam Dutch Design. Nederlands vakmanschap met een goed verhaal!
Sociaal en Duurzaam Dutch Design

Studio Perspective verkoopt online Sociaal en Duurzaam Dutch Design aan zowel consumenten als bedrijven. Wij bieden een platform aan merken en makers van Nederlandse designproducten. Ontworpen en gemaakt met respect voor de natuur, in sociale ondernemingen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen daar de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en te laten zien wat ze in huis hebben. Design met een goed verhaal dus. 

Projecten Door een bijzondere samenwerking tussen Nederlandse ontwerpers en sociale werkplaatsen, sociale firma’s, dagbestedingen kunnen we gemakkelijk maatwerk leveren. Minimalistisch, Scandinavisch, modern of juist industrieel. We weten precies waar de kwaliteiten van de verschillende Nederlandse werkplaatsen liggen, zodat we een goede match kunnen zoeken voor elk project. We voldoen daarmee ook aan de social return eisen als dat nodig is.

Cadeaus We verkopen ook veel gepersonaliseerde cadeaus. Met liefde gemaakt en met liefde gegeven. Voor consumenten en bedrijven. Wil jij de visie van je organisatie kracht bij zetten, dan kunnen we cadeaus leveren in grotere aantallen of speciaal iets ontwikkelen.

Sociaal Door samen te werken met de sociale organisaties in Nederland dragen wij ons steentje bij voor een meer inclusieve samenleving. Wij vinden dat iedereen recht heeft op waardevol werk en een kans verdiend op de arbeidsmarkt.

Duurzaam Producten worden gemaakt van duurzame (rest)materialen. Door middel van upcycling of recycling, krijgen materialen een tweede leven. Zo wordt er efficiënt met al bestaande materialen omgegaan. Door lokaal te produceren is er minder transport nodig. En natuurlijk wordt er gewerkt met goedgekeurde houtsoorten, liefst uit de stad of uit Nederlandse bossen.

Samenwerking om de impact te vergroten Heb je interesse om duurzaam te ondernemen? Studio Perspective is altijd op zoek naar nieuwe producten en samenwerkingsverbanden met duurzame bedrijven, werkplaatsen en merken. Is duurzaamheid binnen jouw bedrijf belangrijk of maak je zelf design met een goed verhaal? Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen! Stuur bij interesse een e-mail naar info@studioperspective.nl of ga naar ons verhaal.

Profile picture for user Info@studioperspective.nl
Irene
Auteur
Met Studio Perspective verkoop ik sociaal en duurzaam design. In Nederland gemaakt door bijzondere ambachtslieden van duurzame of gerecyclede materialen. Ik geloof in een inclusieve samenleving, waar een plekje is voor iedereen. Veel van onze design meubels worden dan ook gemaakt door sociale ondernemingen. Zo koop je een product met een verhaal en draag je direct bij aan een betere toekomst.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden