STRICK Amsterdam 

STRICK Amsterdam biedt twee paar schoenveters, volledig gemaakt van plastic afval en geproduceerd in Nederland. Laat je strikken!

Laten we ons even voorstellen. Wij zijn STRICK Amsterdam, een groeiende startup uit Nederland. Vier ambitieuze studenten werden ziek van plastic afval en de uitputting van fossiele brandstoffen. Het is niet zo moeilijk om een verschil te maken met een leuke oplossing, toch? Nou, dat is wat we dachten!

We hebben iets herontworpen wat je elke dag draagt: de schoenveter. Maar onze versie is veel, veel cooler. En beter. Onze veters, de Bottle Blue en de Wasted White, bevatten één ingrediënt: 100% gerecycled plastic. Fantastisch! We beginnen een revolutie in de sneakerwereld met een veter die bijdraagt aan een PET-fles-vrije wereld!

Naast het feit dat onze veters volledig duurzaam zijn, zijn ze geproduceerd in eigen land en verpakt door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Bovendien zijn onze schoenveters erg sterk, ze hebben een unieke look met een blauw detail en zijn dus ook veel beter voor het milieu! Help jij ons mee het plastic afval van de straten te halen?

 

Profile picture for user rensvendrig@hotmail.com
Rens
Auteur
Ik ben Rens Vendrig, en samen met 3 andere jonge entrepreneurs vertegenwoordigen wij STRICK Amsterdam, een startup die veters maakt van 100% gerecycled plastic afval!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social