Stekt. Plantenruil 

Hét online platform om eenvoudig je stekken en planten te ruilen.

Stekt. is een online platform om eenvoudig je stekken en planten te ruilen. Zo hoef je niet elke keer nieuwe planten te kopen en kun je jouw eigen collectie (en die van een ander) uitbreiden. Het ruilen van planten is kostenbesparend, milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien is het ontzettend leuk en inspirerend om met mede plantenliefhebbers in aanraking te komen. Het stekken van planten geeft je meer waardering voor de natuur en werkt ontspannend. Bovendien, hoe meer planten hoe beter natuurlijk!

Stekt. is begin 2019 opgericht door Nikki en Ivet, twee zusjes met dezelfde passie: planten! We zijn opgegroeid tussen de bloemen en planten, want onze ouders hadden een bloemenwinkel. Ondanks dat we er vroeger niet heel veel naar omkeken, begon het later bij ons toch te kriebelen. Het hebben van planten is ontzettend leuk en ontspannend. 

Door planten te stekken kun je veel kosten besparen, en daarnaast is het ook heel leuk om te zien dat een klein plantje binnen een jaar tot een echte grote plant kan groeien! Maar wat moet je nou met 10 dezelfde planten? Daarom hebben wij Stekt. opgericht, een eenvoudige oplossing om stekken en planten te ruilen, zodat je binnen no time een nieuwe plant in huis kan hebben. 

Hoe werkt het?

Het doel van Stekt. is om zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te zijn. Op www.stektplantenruil.nl worden alle planten en stekjes aangeboden. Je kunt tussen het aanbod kijken, maar je kan ook zelf een nieuwe advertentie plaatsen. De perfecte plant of stek gevonden? Via een privé chat kun je met elkaar onderhandelen. Voor je het weet heb je een nieuwe plant in huis!

Profile picture for user info.stekt_93017
Stekt.
Auteur
Stekt. is hét online platform om eenvoudig je stekken en planten te ruilen. Zo hoef je niet elke keer nieuwe planten te kopen en kun je jouw eigen collectie (en die van een ander) uitbreiden. Dit is kostenbesparend, milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien is het ontzettend leuk en inspirerend om met mede plantenliefhebbers in aanraking te komen. Het stekken van planten geeft je meer waardering voor de natuur en werkt ontspannend. En hoe meer planten hoe beter natuurlijk!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social