Spullenbieb 

Waarom kopen als je ook kunt lenen?

Waarom kopen als je ook kunt lenen? Leen bij de Spullenbieb de beste kwaliteit spullen voor je huis en werk. Slim voor je portemonnee, woonruimte én de planeet! Dat is waarom we heel Nederland aan het lenen willen krijgen.  

De Spullenbieb is een huur-platform waar je (online) hoogwaardige spullen leent die je maar af en toe nodig hebt. Je haalt het geleende product op bij een self-service kiosk in de buurt óf je kan het laten thuisbezorgen. Het is een convenient, duurzaam alternatief voor het gemak van online kopen. Je leent bij de Spullenbieb spullen zoals een boormachine, tent, schuurmachine, naaimachine of beamer. Online vind je het hele assortiment, per self-service kiosk kan het aanbod verschillen op basis van het leengedrag per wijk. Doordat lenen goedkoper is dan kopen, kan door de Spullenbieb iedereen een zelfredzamer, socialer en duurzamer leven leiden. 

Waarom de Spullenbieb?

  • Het lenen van spullen, die we slechts af en toe gebruiken, is beter voor de planeet. Het reduceert de uitputting van grondstoffen (productie), de transportatie van producten en de afvalberg. 

  • Lenen maakt kwaliteitsproducten toegankelijk voor iedereen en zorgt daarmee voor gelijke kansen en een grotere zelfredzaamheid.

  • Lenen zorgt ervoor dat je meer geld en ruimte overhoudt voor belangrijkere zaken.

  • Het lenen brengt je in contact met mensen uit de buurt door de bijbehorende masterclasses en activiteiten waarin buurtgenoten hun skills met hun buren delen.

  • Lenen geeft ook de 'gewone Nederlanders' de mogelijkheid bij te dragen aan een groenere samenleving.

 

Profile picture for user kellyleeuwis
Kelly
Auteur
Na jaren binnen de cultuursector duurzame projecten te initiëren, bundelt Kelly nu haar groene en sociale dromen met Geert in stichting Kongsi. Naast Kongsi ken je Kelly als de zakelijk directeur van concert- en festivalorganisator Motel Mozaïque, waar ze zich inzet om van het festival het eerste klimaatpositieve stadsfestival te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website
Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 272 leden