Sprinklr 

Een webshop voor biologische tuinplanten en duurzame kamerplanten.
Sprinklr tuin

Sprinklr's missie is een groene omgeving voor iedereen, vol leven! We strijden voor een groter aandeel biologische kweek. 

Sprinklr bezorgt de groenste planten

Sprinklr is een webshop voor biologische tuinplanten en duurzame kamerplanten. Voor binnen vind je hier het grootste assortiment  biologische kamerplanten en kamerplanten van kwekers die voorlopen op het gebied van duurzaamheid. Voor in de tuin, op je balkon of op je dakterras vind je onze losse planten en kant-en-klare plantpakketten.

Onze site staat bomvol vaste  tuinplanten, inheems, kruiden, fruit, heesters, dahlia's, rozen en nog veel meer.   ⁠ Alles natuurlijk biologisch gekweekt, zónder pesticiden en zonder kunstmest. Veel  beter voor de bij, beestjes, bodem, de mens en de planeet.  

Naast de losse planten hebben we borderpakketten (met beplantingsplan),  balkontuintjes, een pluktuintje en eetbare bloementuin. In paars, geel of bonte  kleuren en voor zon, halfzon of schaduw. Veel plezier met al het leven in de tuin!

 

Zowel tuin- als kamerplanten kunnen ook zonder gif gekweekt worden, maar dat gebeurt nu nog nauwelijks. 

Helaas, lang niet alle planten die je kunt kopen zijn puur natuur. Plantenkweek is een echte industrie, en daar horen alle problemen en uitdagingen bij die ook spelen bij andere industrieën.

Sprinklr kiest voor tuinplanten en bloembollen die biologisch gekweekt zijn, dus met SKAL-keurmerk. Onze droom is dat biologische tuinplanten de standaard worden.

Onze kamerplantenkwekers zijn voorlopers op het gebied van preventieve biologische bestrijding. Liefst zien we natuurlijk dat er kamerplantenkwekers opstaan die zeggen: we gaan het totaal anders doen! Onze biologische kamerplanten halen we van zulke kwekers. Klein Mexico in De Kwakel en Fleischle in Duitsland. 

Sprinklr heeft een SKAL-certificaat voor het verkopen van biologische planten.

Profile picture for user SuzanneSprinklr
Suzanne
Auteur
Ik woon met mijn vriend en twee kinderen midden in Amsterdam en had behoefte aan groen in het grijs van de stad. Vandaar heb ik met Liedewij en Mark Sprinklr opgezet, om mensen in de stad meer in contact te brengen met natuur in hun eigen huis/tuin/balkon.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden