Sprinklr 

Sprinklr wil steden vergroenen, mensen weer in contact brengen met natuur en de teeltsector een duurzame schop onder de kont geven

Sprinklr staat voor meer groen in het grijs van de stad, omdat we geloven dat de stad daar beter, mooier en leefbaarder van wordt. Bovendien zijn mensen die zich omringen door groen gelukkiger en gezonder. Maar hoe brengen we meer groen in de stad?

Sprinklr bezorgt de groenste planten

Sprinklr zet groen in een wereld vol beeldscherm en beton. Met planten in de mooiste vormen, kleuren, geuren en soorten. Voor binnen en buiten. Op www.sprinklr.co bestel je je planten. Van duurzame kwekers worden ze rechtstreeks bij je thuisbezorgd, wanneer het jou uitkomt. De Sprinklr app helpt je bij het onderhoud. Je leert over je planten en krijgt berichtjes als je planten wat liefde nodig hebben. Gaat het toch mis, dan krijg je direct persoonlijk advies van onze plant-expert Liedewij Loorbach.

De kweek van de planten voor buiten gebeurt gifvrij en met de seizoenen mee. Voor de kamerplanten werken we met voorlopers in duurzame kweek, voor de buiteplanten veelal met kleinschalige biologische kwekerijen. In de gehele keten beperken we de uitstoot van CO2 waar mogelijk. Zo worden de planten in Amsterdam electrisch bezorgd. Sprinklr bezorgt planten in Nederland en België

 

Profile picture for user SuzanneSprinklr
Suzanne
Auteur
Ik woon met mijn vriend en twee kinderen midden in Amsterdam en had behoefte aan groen in het grijs van de stad. Vandaar heb ik met Liedewij en Mark Sprinklr opgezet, om mensen in de stad meer in contact te brengen met natuur in hun eigen huis/tuin/balkon.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 305 leden