Spinning Closet - Jouw circulaire kledingkast 

Spinning closet verhuurt high-end designer kleding in Nederland.

Heb je een bruiloft, gala of zakelijk evenement? Dan kun je bij Spinning Closet een kledingstuk uitzoeken en huren.

Wat is ons Business Model?

Spinning Closet verhuurt high-end designer kleding voor vrouwen. Vrouwen kunnen voor elke gelegenheid voor maximum 20% van de winkelprijs een jurk, pak of jumpsuit huren. De kledingstukken worden gratis bezorgd en bij een ecologische stomerij gereinigd.

Waar staan we nu?

De website van Spinning Closet is in juli live gegaan met een fysieke showroom in Amsterdam. Afgelopen maanden hebben we onder andere samengewerkt met De Nationale Ballet en Opera, Het Concertgebouw en Het Nederlands Theater Festival. De gasten en genodigden van deze culturele instellingen worden aangemoedigd om kleding te huren voor de bijzondere avond uit.

Op de website zijn beoordelingen van meerdere klanten terug te vinden.

Wat zijn onze plannen?

We zijn van plan om de collectie van Spinning Closet verder uit te breiden, het bewustzijn te vergroten aan de hand van styling workshops en de mogelijkheid tot passen beschikbaar te maken in verschillende steden in Nederland.

Profile picture for user info_93658
Lilia
Auteur
Spinning Closet heb ik samen met Ceyla Ruypers opgericht. We kennen elkaar van onze studie op Erasmus Universiteit. Allebei hebben we een corporate carrière achter de rug en willen nu ons richten op een project dat veel meer impact heeft voor mens en milieu en verder strekt dan ons eigen leven.

We hebben allebei passie voor mode en zijn van overtuigd dat door ons in te zetten voor een gedragsverandering bij vrouwelijke consumenten we de mode industrie kunnen verduurzamen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social