Somnox de slaap robot 

Somnox is 's werelds eerste slaap robot die je helpt in slaap te vallen, in slaap te blijven en energieker wakker te worden.

Slaapverwekkende podcast

Voor het radioprogramma Let's Talk Business vertelde Wouter van Somnox over hun slaaprobot, welke ontwikkelingen er nog gaan komen en hoe de jonge ondernemers een succes maken van hun bedrijf. Hieronder kun je het fragment beluisteren.

[audio:492889014]

Over de slaaprobot

Voor 1 op de 5 mensen is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Zij lijden aan slaap tekort. Dit kan resulteren in diverse gezondheidsklachten (waaronder; een tekort aan energie, hartkwalen en depressie). Momenteel zijn oplossingen beperkt tot verslavende medicatie met vervelende bijwerkingen.

Ontmoet Somnox ‘s werelds eerste slaap robot.

Somnox helpt je bij het in slaap vallen, in slaap blijven en energiek wakker worden met behulp van intelligente technologie die lichaam en geest kalmeren. Dat maakt Somnox de ultieme interactieve slaap partner.

Deze knuffelrobot is bedekt met duurzame materialen die comfortabel aanvoelen. De robot kan de menselijke ademhaling nabootsen waardoor je wordt gestimuleerd om in een rustgevend tempo te gaan ademen. Daarnaast registreert de Somnox jouw slaapstadium en daar wordt het ritme op aangepast. Verder kan de robot een slaapliedje afspelen dat automatisch stopt als je in slaap gevallen bent. In de ochtend kan de robot je wakker maken met een licht dat steeds feller wordt, zodat je ontwaakt op een natuurlijke manier.

Somnox beschikt over een aantal effectieve non-invasieve functies die je gedurende de nacht helpen beter te slapen: ademhalingsregulatie, slimme geluiden en geborgenheid.

 

Tegenwoordig meten we onze slaappatronen. Echter, beperkt zich dit tot inzichten in de ochtend, maar helpt het niet beter te slapen. Somnox maakt de volgende stap in technologie die je daadwerkelijk in slaap helpt. Voor meer informatie check: ​ https://www.somnox.nl

Profile picture for user julian@somnox.nl
Julian
Auteur
Julian is een van de oprichters van Somnox. Als industrieel ontwerper van de TU Delft is hij verantwoordelijk voor het ontwerp van Somnox. Zijn passie voor slaap en technologie zorgen voor zijn motivatie om de wereld van een slaap revolutie te voorzien.Wereldprijs

Winnaar ASN Bank Wereldprijs

van het jaar 2017

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden