Solarix 

We ontwerpen en leveren design gevel zonnepanelen.
Solarix solar design gevel panelen - Line collectie

Solarix specialiseert zich in het vervaardigen van Solar Design panelen voor gevels. De gebouwde omgeving veroorzaakt 36% van alle CO2 uitschoot. Doormiddel van innovatieve zonnepanelen op de gevel draagt Solarix bij aan de ontwikkeling van slimme steden waarbij gebouwen meer energie opwekken dan ze gebruiken en zo de CO2-uitstoot verminderen. Met toepassing van onze zonnepanelen willen we minimaal 25% CO2-uitstoot reduceren of volledig energie-neutrale gebouwen realiseren.

Solarix koppelt in hun nieuwe generatie gevelpanelen zonne-energie aan schoonheid in de gebouwde omgeving. Zij noemen dit Solar Design. In hun studio ontwerpen ze, realiseren ze kwalitatief hoogwaardige duurzame projecten én ontwikkelen ze hun eigen kleurencollecties voor hun panelen, waarbij kleurbeleving, diepte creatie en optimale energieopbrengst de uitgangspunten zijn.

Solarix biedt het eigentijdse antwoord op slimme steden en de energietransitie.

https://youtu.be/7TbbhYyxeqk

Als Solarix willen we een grote impact maken op de wereldwijde energietransitie. Wij geloven dat we met onze duurzame geveltoepassingen ruim 25% Co2 reductie in de gebouwde omgeving kunnen bewerkstelligen de komende 25 jaar. Ruim 36% van alle Co2 uitstoot komt uit de gebouwde omgeving. Met gevelpanelen van Solarix dragen we bij aan energieneutrale gebouwen. Gebouwen gaan dus meer energie opwekken in plaats van Co2 de atmosfeer in te blazen!   

In de nabije toekomst zullen daarom alle nieuwe gebouwen voorzien (moeten) worden met energie-opwekkende gevels. Als koploper in die markt bieden wij hiervoor de beste en mooiste oplossing. Gevels zijn de energiebronnen van de toekomst! 

 

Profile picture for user marloes@studio-solarix.nl
marloes
Auteur
Ik ben Marloes van Heteren, architect en naast productontwikkelaar en kunstenaar Reinier Bosch mede-oprichter van Solarix. Met Solarix, energie-opwekkende design gevelpanelen willen we de wereld een stukje duurzamer en mooier maken. We willen een zachte laag toevoegen aan een technisch en innovatief product. Wij bieden een duurzaam product die architecten en ontwikkelaars willen hebben zodat we de energietransitie kunnen versnellen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden