Soil Sisters  

Verkoop van organische plantenvoeding

Even voorstellen. Wij zijn Mecheline en Marie-Fleur; twee zussen met een diepgewortelde liefde voor planten en een bescheiden missie om de wereld een stukje groener te maken. We doen dit met een uniek product: Grondleggers. Onze Grondleggers bestaan uit 100% organische plantenvoeding in de vorm van een klein tabletje. Druk de Grondlegger onder de aarde en gedurende 365 dagen geeft hij natuurlijke meststof af aan de bodem van je plant. Buiten de meststoffen zitten er ook goede bodembacteriën in die ervoor zorgen dat de wortels van je plant de meststoffen optimaal op kunnen nemen en hij veel sterker en stressbestendiger wordt. Wij noemen het daarom ook wel 'the best a plant can get'. Het bevat alles wat je plant nodig heeft en is ook nog eens gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Geen schadelijk kunstmest maar puur natuur! (meer info: https://www.soilsisters.nl/grondleggers)

 

Om de potgrond gezond en je plant groen en gelukkig te hóuden, is het noodzakelijk de natuur af en toe een handje te helpen. Letterlijk. Kunstmest? Beter van niet. Kunstmest verknalt de bodemstructuur; dit chemische goedje verstoort het natuurlijke evenwicht in de grond en zorgt er bovendien voor dat de afgifte van voedingsstoffen zó snel gaat dat je plant uiteindelijk ziek wordt. De productie van kunstmest veroorzaakt bovendien bakken CO2. Sta je dan, met je groene bedoelingen.

Een veel beter alternatief is er gelukkig ook: organische meststof. Een bodem bemest met organische mest houdt de voedingsstoffen vast, de symbiose in balans, laat je plant gestaag groeien en beschermt ’m tegen infecties. Organische meststof is daarmee dé grondlegger voor een gezonde en gelukkige plant. En je bent nog groen bezig ook. Lang leve de aarde!

Profile picture for user Soil Sisters
Marie-Fleur
Auteur
Even voorstellen. Wij zijn Mecheline en Marie-Fleur; twee zussen met een diepgewortelde liefde voor planten en een bescheiden missie om de wereld een stukje groener te maken. We doen dit met een uniek product: Grondleggers. Onze Grondleggers bestaan uit 100% organische plantenvoeding in de vorm van een klein tabletje. Druk de Grondlegger onder de aarde en gedurende 365 dagen geeft hij natuurlijke

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden