Skoop ice cream 

Het meest duurzame ijs van Hollandse bodem ter wereld!

Wij geloven dat het anders kan. Op een meer verantwoorde manier omgaan met mensen, voedsel en transparant zijn over je product. Zodat niet alleen wij weten wat erin zit, maar ook de consument. Daarom zijn we zo transparant mogelijk en vertellen we de verhalen van achter de ingrediënten die we gebruiken.

Wij willen niet alleen ontzettend lekker ijs maken, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. We zijn voor zo min mogelijk verspilling. Denk aan de kromme wortels en de appels met een deukje, waardoor ze het modellen-leven in de supermarkt kunnen vergeten. Maar ze smaken net zo lekker! Op deze manier zorgen we ervoor dat de boer een eerlijke prijs krijgt. We betalen een hogere prijs voor onze melk dan voor regulier biologische melk, omdat onze boerin zo haar best doet om goed voor haar koeien te zorgen, waardoor wij de beste melk hebben. We hebben hier bewust voor gekozen, want zo kunnen wij meer impact maken en de boeren beter ondersteunen. Wist je bijvoorbeeld dat wij een eerlijke prijs betalen voor onze buitenbeentjes aan de boeren?  Voor een ander Door het eten van ons ijs maak je dus niet alleen jezelf blij, maar ook een ander!mensen nodig om ijs from scratch te maken: telers, makers, producenten, leveranciers, klanten. 

We werken altijd met veel mensen samen om ijs te maken zoals wij het willen maken, en deze relaties hebben ons in staat gesteld te doen wat geen ander ijsbedrijf eerder heeft gedaan. We geloven dat we ingrediënten van hogere kwaliteit krijgen als we de mensen kennen van wie we kopen, dus we kopen direct wanneer we kunnen. Op deze manier ijs maken vereist meer werk en vaardigheid dan "traditioneel" gemaakt ijs met smaak en kleurstoffen, maar geloven dat ons ijs dat waard is.

Wij willen niet alleen ontzettend lekker ijs maken, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. We zijn voor zo min mogelijk verspilling. Denk aan de kromme wortels en de appels met een deukje, waardoor ze het modellen-leven in de supermarkt kunnen vergeten. Maar ze smaken net zo lekker! Op deze manier zorgen we ervoor dat de boer een eerlijke prijs krijgt. We betalen een hogere prijs voor onze melk dan voor regulier biologische melk, omdat onze boerin zo haar best doet om goed voor haar koeien te zorgen, waardoor wij de beste melk hebben. We hebben hier bewust voor gekozen, want zo kunnen wij meer impact maken en de boeren beter ondersteunen. Wist je bijvoorbeeld dat wij een eerlijke prijs betalen voor onze buitenbeentjes aan de boeren?  Door het eten van ons ijs maak je dus niet alleen jezelf blij, maar ook een ander!

Profile picture for user contact_93736
Gaia
Auteur
Ik ben een chef, een smaakmaker en innovator op voedselgebied. Ik wil laten zien en proeven dat dingen anders kunnen en zet me in om het voedsellandschap in Nederland en daarbuiten te veranderen. In dit geval doe ik dat door het beste ijs van Nederland te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social