Sew4Planet 

Sew4Planet is dé locatie voor duurzame zelfmaakmode. Omdat jij ook makkelijk aan de slag kan met je eigen kleding duurzaam maken!

Sew4Planet heeft als missie de textielsector te verduurzamen. Dit willen we bereiken door zoveel mogelijk mensen op weg te helpen om zelf hun eigen kleding te repareren, vermaken of maken met écht duurzame stoffen. In het blog lees je tips over naaien en duurzame lifestyle, in de webshop vind je biologisch katoen stoffen die ook gecertificeerd zijn met GOTS en OEKOTEX. Daarnaast bieden we ook duurzame alternatieven aan die minder water vergen bij productie, zoals TENCEL™ en Bamboo.

Omdat dit voor jou een makkelijke en betaalbare manier is om uit de fastfashion industrie te stappen en impact te maken. Sew4Planet wil je inspireren, informeren en met jou aan de slag achter de naaimachine.

Happy Sewing ✂️

Profile picture for user kathleen_94171
Kathleen
Auteur
Ik ben Kathleen, in 2019 heb ik Sew4Planet opgericht om mijn passie in te zetten voor het verduurzamen van onze planeet: naaien. Omdat ik er van droom dat we met z'n allen gaan naaien en onze eigen kleding maken met duurzame materialen, of gewoon bestaande kleding repareren of vermaken. Iedereen kan het, daarom deel ik graag tips en tutorials waarmee je praktisch aan de slag kan.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social