Seepje, wassen en poetsen voor een schonere wereld! 

Seepje maakt was- en reinigingsproducten op basis van de beste natuurlijke ingrediënten. Zoals onze schuimende superschillen!

Zodra de schil van de Sapindus mukorossi-vrucht in aanraking komt met water, ontstaat er een natuurlijke vorm van zeep. ‘Waarom gebruiken we allerlei synthetische gribusssen, als wassen ook natuurlijk kan?’, vroegen Melvin en Jasper zich hardop af in 2013. De oprichters van Seepje realiseerden zich dat iets kleins als een wasmiddel een enorme impact kan hebben op mens en milieu.

Inmiddels zijn er meer dan 10 verschillende Seepjes, waaronder wasmiddel, allesreiniger en afwasmiddel, waarmee zij samen de wereld schoner én mooier maken! Zo zorgt Seepje voor natuurbehoud en betere werk- en leefomstandigheden voor de schillenboeren in India en Nepal, en hebben de kanjers van de sociale werkplaats een onmisbare rol in ons productieproces. Onze Seepjes zijn verkrijgbaar bij meer dan 1500 winkels in Nederland en België, waaronder Albert Heijn, Marqt, de Wereldwinkels en WAAR.

Een keuze voor Seepje levert je dus niet alleen een natuurlijk schone én zachte was op, ook de schillenboeren profiteren ervan wanneer we de Seepje schillen voor een eerlijke prijs van ze kopen. Door onze vraag naar de schillen, blijven de Sapindus bomen behouden. We kiezen onze ingrediënten zorgvuldig, met oog op de natuur en jouw gezondheid. Wist je al dat Seepje officieel B Corp is? 

Was en poets met ons mee en vertel ons verhaal vooral aan iedereen die het maar wilt horen. Want... hoe meer mensen er met Seepje wassen, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mens en milieu. Dus, schrijf je in voor de Brief van Seepje, volg ons op Facebook en Instagram!

Profile picture for user Jasper Gabriëlse
Jasper
Auteur
Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit de Himalaya. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt ‘ie een natuurlijke vorm van zeep aan. Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden