Run a Loop 

Hardloopkleding gemaakt met respect voor mens en milieu.

Sportkleding gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden en zo min mogelijk belastend voor onze planeet. 

Wat zou het ontzettend zonde zijn als we ons heerlijke rondje door het park, bos, duinen, strand of polder zouden verpesten door de kleding die we dragen! De kledingindustrie is namelijk één van de grote vervuilers op onze planeet, daarnaast werken er miljoenen mensen in deze industrie waarvan de meesten onder slechte arbeidsomstandigheden en te laag leefbaar loon.

 

Ik wil de ecologische voetafdruk van hardlopers kleiner maken. Laten zien dat het mogelijk is om kleding en andere gebruiksvoorwerpen te kunnen recyclen naar weer een mooi nieuw gebruiksvoorwerp, en dat deze gemaakt kunnen worden met respect voor mens en milieu. Hardlopers bewust maken van de misstanden in, en vervuiling door de kledingindustrie en ze aanmoedigen om daarom te kiezen voor kleding van Run a Loop.

 

Profile picture for user Marleen_84623
Marleen
Auteur
Een paar keer in de week ga ik graag een rondje hardlopen. De ene keer op het gemakje door het bos, de andere keer een pittige interval training over de rechte polderwegen, altijd heerlijk in de buitenlucht! Omdat ik het heel lastig vind om eerlijk geproduceerde sportkleding te vinden, kwam al snel het idee voor een duurzame sportkleding webshop.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website
Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 307 leden