Rooftop Revolution 

Rooftop Revolution legt nieuwe natuurgebieden aan middenin Nederlandse steden. Waar? Op het grootste braakliggende terrein: de daken!

Over ons

Rooftop Revolution adviseert eigenaren hoe zij aan de slag kunnen gaan met het verduurzamen van daken, ondersteunen overheden in hun klimaatadaptatie ambitie en helpen “daklozen” om hun uitzicht te verbeteren.

Wij vinden dat de kosten en baten van groene daken eerlijk verdeeld kunnen worden. Daarom werken wij met slimme co-financieringsmodellen. Zo realiseren wij samen met bewoners, bedrijven, overheden en natuurorganisaties onze droom.

Podcast Rooftop Revolution en ASN Bank

Voor het radioprogramma Let's Talk Business ging Jan Henk Tigelaar van Rooftop Revolution in gesprek met Roel Nozeman, Senior Adviseur Biodiversiteit op de afdeling Duurzaamheidsbeleid en Onderzoek bij ASN Bank. Ze spraken over biodiversiteit en de impact die je daarop hebt als duurzame ondernemer. Benieuwd naar de podcast? Beluister hem hier!

Onze droom

Wij vinden dat er veel meer groene daken moeten komen in Nederlandse steden. Naast de vele voordelen die groene daken hebben, is een groen uitzicht ook gewoon prachtig. In Nederland ligt ruim 600 km2 aan plat dak. Ter vergelijking: daar past de gemeente Utrecht meer dan 6 keer in. Of wel 1310 keer het Vondelpark. Kansen genoeg dus. Wij zien daarom in de toekomst geen dak ongebruikt! 

Hoe wij werken

Wij zijn een onafhankelijke stichting en treden op als expert, adviseur, procesbegeleider en intermediair in duurzame dakprojecten. Wij werken hierin samen met allerlei partijen aan verschillende daken: van simpel sedum tot slimme parkdaken die de bui al zien hangen.

Duurzame dakbegeleiding

Rooftop Revolution werkt aan tientallen dakprojecten in het hele land voor overheden, bedrijven en particulieren. Lees op onze website www.rooftoprevolution.nl meer over onze projecten.

Profile picture for user info_93573
Rooftop Revolution
Auteur
Rooftop Revolution brengt natuurgebieden terug de stad in. Waar? Op het grootste braakliggende terrein: de daken! Wij adviseren eigenaren hoe zij hun dak kunnen verduurzamen, helpen “daklozen” om hun uitzicht te verbeteren en ondersteunen overheden in hun klimaatadaptatie ambitie.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 308 leden