Rhinestudio 

De one-stop-shop voor duurzame kleding en lifestyle producten met een verhaal.

Rhinestudio: het platform voor duurzame fashion en lifestyle producten met een verhaal. Gebouwd op de drie pilaren van impact, purpose en gebruiksvriendelijkheid biedt Rhinestudio een plek met de nieuwste en vooruitstrevende merken. Zo stellen we consumenten in staat stijlvolle en exclusieve kleding te kleding te kopen met als doel om mensen op de lange termijn bewuster te maken in hun consumptiegedrag.

We onderscheiden ons van andere platforms door de verhalen achter de merken en daarnaast de stijl van onze producten. Wij zien duurzame producten tegenwoordig als de norm en willen ons onderscheiden op basis van het verhaal achter onze producten en merken. Elk merk krijgt bij ons een eigen podium op de desbetreffende merkenpagina om het publiek te bereiken met de visie achter het merk. 

Daarnaast onderscheiden wij ons door middel van de stijl van producten die wij aanbieden. Onze merken werken met duurzame materialen, een zo duurzaam mogelijk productieproces en een eerlijk loon voor iedereen die bij de productie van de producten betrokken is. De stijl zelf omvat een urban en vooruitstrevend karakter, gefocust op streetwear. Hierin is momenteel nog veel te weinig aanbod op duurzaam gebied. 

Dit doen we met het oog op 3 kernfactoren. Om te beginnen de consument, zij staan natuurlijk altijd centraal. We geven hen via ons platform een diepere kijk op een merk en daarnaast bieden wij een levenslange en gratis reparatieservice in samenwerking met een lokale kledingmaker in Amsterdam. De tweede factor is onze planeet. We willen er met onze producten voor zorgen dat er ook meer bewustzijn met betrekking tot de planeet aan de consument wordt bijgebracht. Zo doneren wij 1% van onze winst aan Fashion for Good, een innovatieve organisatie die mensen inspireert en lesgeeft over de impact van fashion op de planeet. Tot slot, de merken. Wij geloven dat wij een platform zijn dat mensen met elkaar kan verbinden. Er zitten enorm creatieve en innovatieve ondernemers achter de merken op ons platform en wij denken dat het delen van ervaringen leidt tot een hechte samenwerking. Wij zorgen ervoor dat de merken met elkaar in contact komen zodat ze van elkaar kunnen leren, zowel van de (duurzame) best practices als van de tegengekomen uitdagingen.

Profile picture for user thijsknoeff
Thijs
Auteur
Gepassioneerd Ajax-fan en sneakerverzamelaar. Founder van Rhinestudio: jouw one-stop-shop voor sustainable fashion en streetwear met een verhaal.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden