Retulp 

Retulp gelooft in een wereld zonder wegwerpplastic. Daarom bieden wij duurzame alternatieven voor plastic flesjes en bekers.
Eco drink- & lunchware

Samen voorkomen we plastic afval!  

Het plasticprobleem wordt elk jaar groter en de productie van plastic neemt alleen maar toe. Daarom willen we de plastic kraan sluiten en de drinkwaterkraan weer openzetten. Voor 2020, en de jaren die volgen, hebben we onszelf een doel gesteld: 20 miljoen liter drinkwater te doneren aan mensen die het nodig hebben. Dit doen we door stijlvolle, duurzame en herbruikbare roestvrijstalen flessen aan te bieden. Met elke verkochte fles doneren we 1000 keer de inhoud in liters water aan ontwikkelingslanden via MadeBlue. Ook bieden we trendy lunchproducten aan om de plastic soep tegen te gaan. Omdat er geen planeet B is!

Duurzame alternatieven

Het assortiment van Retulp is de laatste jaren gegroeid en bestaat inmiddels niet alleen meer uit roestvrijstalen flessen, maar ook uit bidons gemaakt van suikerriet! Naast deze flessen is er begin 2020 ook gestart met de verkoop van lunchartikelen, zoals lunchboxen van bamboe en foodcontainers van roestvrijstaal. Sinds de komst van het coronavirus worden er onder de naam REMASK ook herbruikbare mondkapjes verkocht, dit omdat er veel afval van niet-herbruikbare mondkapjes in het straatbeeld terecht kwamen.

Ook bedrukt Retulp de flessen en mokken met een logo of boodschap, te gebruiken als duurzaam relatiegeschenk of in te zetten tijdens evenementen. 

Join the wave!

Voor jezelf - Een hippe, handige herbruikbare fles!

Voor een ander - Retulp doneert 1000 maal de inhoud aan drinkwater in landen die het echt nodig hebben!

Voor de planeet - No excuse for single use!

Jaarlijks voorkomen wij 20.000.000 disposables en doneren wij minimaal 20.000.000 liter drinkwater

Profile picture for user richard_57408
Richard
Auteur
Vrijwilliger bij Sea First Foundation, een organisatie met als doel de oceaan te beschermen. In 2015 een bedrijf opgestart om iets te doen tegen enorme stijging wegwerpplastic. Geboren in Den Haag, lang in Twente gewoond en nu al jaren gevestigd in Apeldoorn. HBO Facilitaire Dienstverlening gedaan en jaren gewerkt in de personeels dienstverlening. Sinds enkele jaren ondernemer met de overtuiging dat succes komt door sociale focus en samenwerking.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden