Re-Plant’it 

Klein gebaar, grote impact.

Re-Plant’it is een bedrijf dat duurzame relatiegeschenken maakt met impact.

Dat zijn bedankdoosjes waar de medewerkers worden bedankt en de biodiversiteit mee word verhoogd.    

Dat is met een bedankvideo voor de medewerkers en twee geluksschijfjes met wilde bloemzaden voor de bijen, vlinders en andere insecten. 

Gemaakt in Nederland met de hand door mijzelf en met duurzame producten.

Ik ben een jaar bezig geweest om het product te ontwikkelen en zelf een (van hergebruikte spullen) een machine te maken (handpers) voor de geluksschijfjes.  

De energie die ik gebruik voor mijn bedrijf word opgewekt door Zonne-energie en ik gebruik heel weinig water. De geluksschijfjes worden gedroogd door de zon. 

De bedankdoosjes bestempel ik zelf met de hand. Aangezien dat best wel veel werk is wil ik kijken of ik daar een kleinen (zo duurzaam mogelijke) machine voor kan aanschaffen.

Zo zorg ik er voor dat mijn bedrijf zo weinig mogelijk belastend is voor de natuur.

De impact is zowel goed voor de natuur als de mens.

Dat houd in dat we zorgen voor meer biodiversiteit door geluksschijfjes met wilden bloemzaden daarin te maken. En dat wij het heel erg belangrijk vinden dat medewerkers meer worden gewaardeerd. Daarom zit er op het bedankdoosje een Qr-code met een bedankvideo om de medewerkers te bedanken.   

De twee geluksschijfjes in het bedankdoosje zijn gemaakt van wormencompost, klei en wilden bloemzaden. Waar de bijen, vlinders en andere insecten van kunnen genieten. Ook de medewerkers kunnen natuurlijk genieten van de prachtige bloemen. Het enige dat je hoeft te doen is de geluksschijfjes op de aarde te gooien, de rest gebeurt vanzelf.

Het mooie is, dat ik dit volledig zelf met de hand maak! Geen fabriek komt er aan te pas en het komt ook niet uit een ver land. Gewoon gemaakt in Nederland met heel veel liefde!  

Doordat de geluksschijfjes vaak in de medewerkers hun tuin worden gegooid, word het goed verspreid over het land.

Met mijn product wil ik laten zien dat waardering en het verbeteren van de biodiversiteit heel erg gemakkelijk en goed te combineren is en dat het niet duur hoeft te zijn.

Profile picture for user Re-Plant'it
Eva
Auteur
Re-Plant’it | Duurzame relatiegeschenken met impact.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden