RAW Paints BV 

RAW Paints, De verfstandaard voor nu en volgende generaties

RAW Paints produceert minerale verfpoeder voor diverse ondergronden, binnen en buiten. Door toevoeging van water op het moment van daadwerkelijk schilderen ontstaat een sterke twee-componenten verf. Doordat water niet in ons productieproces noch in het transport wordt gebruikt, wordt veel CO2 uitstoot bespaard. Door verfpoeder als standaard te introduceren, zijn er geen conserveringsmiddelen en pesticides nodig voor het houdbaar houden van de verf. Daarnaast biedt RAW Paints, in een unieke formule (patent pending), ook het alternatief voor titanium dioxide als witmaker in verf. De aanwezigheid van deze stof kan kanker veroorzaken bij de verwerkers tijdens het aanbrengen dan wel verwijderen van verf. Tot slot kenmerken de producten zich om hun uitstekende hechting op vochtige ondergronden.

RAW Paints is de nieuwe verfstandaard omdat het:

het onderhoudstermijn verlengt - UV-bestendigheid verhoogt - efficiënt is in gebruik - een gezondere keuze is -  de consument bewust kan leven - dé stap naar duurzaamheid wordt gezet - en bijdraagt aan 9 van de 17 Sustainable Development Goals!

Zie ons youtube kanaal voor reallife video's voor meer info over RAW Paints.

ONZE MISSIE

Met RAW Paints willen we een verandering aanbrengen in de huidige verfindustrie door te laten zien dat water niet nodig is in het productieproces noch in het transport.

RAW Paints bepaalt de nieuwe verfstandaard voor nu en de volgende generaties: ZERO Vluchtige Organische Stoffen (VOS)  - ZERO pesticides - ZERO titanium dioxide

ONZE VISIE

Bij RAW Paints geloven we in PEOPLE - PLANET - PROFIT.

PEOPLE - door zorg te dragen voor mensen en relaties, transparant te zijn, open te staan voor kansen.

PLANET - door lef te tonen, door anders te durven en door out-of-the-box concepten te ontwikkelen om de kwaliteit van leven voor mens en planeet te verbeteren.

PROFIT - door te delen met partners om de groei te bevorderen, winst te maken om impactkapitaal te genereren en het leven voor iedereen gemakkelijker te maken.

ONZE KERNWAARDEN

CARE - DARE - SHARE : Door te zorgen, te durven en te delen, kunnen we gezamenlijk de doelstellingen bereiken om een betere wereld achter te laten voor de volgende generaties.

 

Profile picture for user w.wortelboer
Willemijn
Auteur
Met RAW Paints willen we een verandering aanbrengen in de huidige verfindustrie door te laten zien dat water niet nodig is in het productieproces noch in het transport.

RAW Paints bepaalt de nieuwe verfstandaard voor nu en de volgende generaties: ZERO Vluchtige Organische Stoffen (VOS) - ZERO pesticides - ZERO titanium dioxide

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden