PROJECT-81 

PROJECT-81: Unieke, handgemaakte en duurzame meubels en interieur items.

PROJECT-81 maakt items met een ziel.

  • Uniek
  • Duurzaam
  • Handgemaakt

Unieke meubels

Wij maken unieke meubels en interieur artikelen op basis van duurzame materialen.

Maatwerk

Wij ontwerpen en produceren duurzame interieur items naar persoonlijke wens.

Erfstuk transformaties

Wij transformeren met zorg uw dierbare erfstuk naar een uniek persoonlijk exemplaar met het behoud van de herinneringen.  

Daarnaast maken wij duurzame producten met dierbare herinneringen. Denk aan een urn of een herinnering uit hout en metaal.

Service

Heeft U hulp nodig bij een ontwerp, uitvoering of reparatie aan een houten of metalen object, wij denken graag met U.

Voor onze meubels worden geen nieuwe bomen gekapt. Al het hout wordt verkregen uit  (eiken)houten meubels die op het punt staan te worden vernietigd vanwege hun bestaande uitvoeringsvorm.

Voor het metaal trachten we zoveel mogelijk te putten uit de beschikbare verschijningsvormen uit oude producten (upcycling). Hiermee voorkomen we dat er nog een keer extra energie in het metaal gaat tijdens recycling. Mocht vanuit het ontwerp of functioneel een andere (verschijnings)vorm noodzakelijk zijn, dan zijn we helaas genoodzaakt nieuw metaal te kopen.

Daarnaast wordt alles lokaal geproduceerd en het liefst ook weer lokaal geleverd, zodat alle transport bewegingen ook laag blijven.

Profile picture for user info_93816
Ed
Auteur
Creëren is altijd een van mijn belangrijkste drijfveren in het leven geweest. Het geeft me veel voldoening en plezier, zeker als het een duurzaam karakter heeft. Met PROJECT-81 (P81) ben ik in staat om duurzame meubels en persoonlijke items te maken, waarbij mijn creativiteit en vakmanschap worden uitgedaagd om mooie dingen aan onze samenleving toe te voegen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden