Power Quality Saving 

“Balancing purpose and profit”. Uw partner tijdens de energietransitie.

We helpen bedrijven tijdens hun energietransitie door elektriciteit te besparen, duurzaam op te wekken en op te slaan.

Dit doen we door de verkoop en installatie van een power optimizer "E-Power" wat in Nederland voor een besparing in elektriciteitsverbruik tussen de 3 en 6 procent zorgt.

Tevens bieden wij een combinatie van zonnepanelen, batterijen en de E-Power aan om efficiënte hernieuwbare energie te realiseren. De zonnepanelen wekken elektriciteit duurzaam op, waarbij de batterij de overtollige elektriciteit opslaat, zodat deze later weer gebruikt kan worden. De E-Power zorgt voor een besparing van 3-6%, waardoor minder elektriciteit opgewekt en opgeslagen hoeft te worden. Door wat extra besturing kan de batterij ook piekverbruik verminderen en profiteren van momenten dat de marktprijs lager staat. Bijkomend voordeel is dat het u weerbaarder maakt tegen schommelingen in energieprijzen.

We kunnen deze combinatie als geheel ook financieren, zodat alleen per verbruikte kWh betaalt.

Door duurzame manieren van elektriciteitsverbruik bij bedrijven te realiseren en elektriciteit efficienter in te zetten, helpen wij tijdens de energietransitie

Profile picture for user paul.derks
Paul
Auteur
Mede eigenaar van Power Quality Saving. We helpen bedrijven tijdens hun energietransitie door elektriciteit te besparen, duurzaam op te wekken en op te slaan.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website
Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden