Plusplaats.nl 

Plusplaats is een soort "tinder" voor vriendschap. Je vindt er leden die jouw interesses delen. Je kan er niet "swipen". Verdiepen kan wel.

Plusplaats is een soort "tinder" voor vriendschap. Je vindt er leden die jouw interesses delen. Je kan er niet "swipen". Verdiepen kan wel.

Nieuwe mensen leren kennen kan soms even lastig zijn. Plusplaats helpt graag. Op Plusplaats ontdek je elkaar en leer je elkaar beter kennen. Op Plusplaats weet je zeker dat iedereen open staat voor contact en uiteindelijk vriendschap. Je maak op een zeer laagdrempelige wijze contact en leert elkaar op een leuke manier beter kennen. Kans van slagen is daarom erg groot en bovendien veilig, in de besloten omgeving van Plusplaats.

Vriendschap sluit je individueel met elkaar, wil je meer? Dan kan dat ook. Start je eigen groep op basis van een gemeenschappelijke interesse en start vervolgens een vrienden of interesse groep. Leuk voor nu en handig voor later. Zo creëer je je eigen vriendennetwerk op Plusplaats en geniet je samen met vrienden en vreindinnen in het hier en nu.

Chat en mail met elkaar over jouw favoriete onderwerp met je favoriete Plussers op Plusplaats. Wie weet wordt de volgende stap, samen gezellig naar......

Op Plusplaats vieren we verschillen, is sociaal normaal en gaan we voor meer geluk, voor iedereen. Word voor slechts € 3,95 lid (eenmalig, verder geen kosten) en doe mee. 

Plusplaats is een sociale ondernemening. Dit wil zeggen dat je bijdrage wordt gebruikt om Plusplaats nog leuker en relevanter te maken.

Je kunt actief contact leggen met leden & aanbieders door privé-berichten te sturen, te chatten en te liken. 

De Plusplaats-omgeving is zelf te personaliseren en je kunt zelf bepalen welke mogelijkheden je aan en uit zet naar gelang je persoonlijke wensen. Plusplaats helpt je aan nieuwe ervaringen en perspectief op een laagdrempelige manier. Het is bijna gratis voor leden, € 9,95 voor eindeloos meedoen. Aanbieders (Pluspro's) betalen een vast laag bedrag per maand (5,-).

Plusplaats nodigt ook organisaties en ondernemingen van harte uit om deel te nemen aan de plusplaats beweging, Wordt lid, deel je ervaringen en geef aan voor welke nieuwe ervaringen jij openstaat. Lust for life! Voor iedereen. Nu en straks.

www.plusplaats.nl

www.pluspro.nl 

 

https://bit.ly/2EqOri9

 

 

 

 

 

Profile picture for user jos.cremer@icloud.com
Jos
Auteur
Hoi. Mijn naam is jos 54 jaar. Ik woon samen met Ilse en heb twee kinderen die inmiddels prima voor zichzelf zorgen. Je vindt mij op www.plusplaats.nl
Ik geniet van de leuke dingen in het leven, voor mij zijn dat met name, friends & family, mijn werk, harcore bergwandelen, muziek & concert bezoek en genieten van een goed glas rode wijn/ straf bier, met mijn wekelijkse hardlooprondje met vrienden
Leuke dingen doen met oude en nieuwe vrienden.
Als sociaal ondernemer voel ik het mijn plicht om te verbinden en actief te zijn, iets terugdoen / te delen. Ik ga voor: iedereen doet mee, een inclusieve samenleving, waar de verschillen gevierd mogen worden. Sociaal is normaal.

"lust for life"

https://www.plusplaats.nl/blog/article/plusser-jos

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social