Plennid Netherlands B.V. 

Specialist in het hoogwaardig verwaarden van (organische) grondstoffen

Altijd op zoek naar meerwaarde in het gebruik van grondstoffen

Vanuit Plennid zoeken wij continu naar meerwaarde in het gebruik van grondstoffen en werken van lineair naar circulair. Dit vinden wij van belang omdat waardevolle grondstoffen vaak nog laagwaardig toegepast worden of zelfs verloren raken. Dit leidt tot een negatieve milieu impact en verlies van biodiversiteit.

Het is tijd voor de grondstoffenrevolutie

Plennid is daarom aanjager van de grondstoffenrevolutie door hernieuwbare grondstoffen 100% circulair te maken. Om dit te realiseren zorgen wij voor bewustwording en transparantie in de keten. Maken wij op een praktische manier alternatieven voor verwaarding toegankelijk en verbinden wij (nieuwe) ketens.

Ketenregie

Dit doen wij door middel van transitiesessies, levenscyclusanalyses, in kaart brengen van hoogwaardige verwaardingsroutes, circulaire visie & strategie rapporten, ondersteuning bij aanbestedingsinschrijvingen en ketenregie. Zo helpen wij beleidsmakers en ondernemers in de aannemerij om praktische invulling te geven aan de circulaire ambities en doelstellingen in publiek-private samenwerkingen.

Wilt u graag meerwaarde creëeren uit uw grondstoffen, neem dan vrijblijvend contact met  ons op; info@plennid.com

 

Plennid zorgt ervoor dat (organische) grondstoffen zo hoogwaardig mogelijk verwaard worden.

 

 

Profile picture for user kees_84814
Niek
Auteur
Niek Franken is een gedreven ondernemer met een persoonlijk doel de duurzame transitie een stap verder te helpen door CO2 te reduceren, middels het opzetten van circulaire ketens. Niek heeft een achtergrond in de logistiek en heeft een master afgerond in strategisch management.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden