Plennid 

Plennid is hét project- en human capital management bureau voor duurzame bedrijfsvoering. Gespecialiseerd in de thema’s: energietransitie, c

Maak kennis met de mensen die écht het verschil maken.

Door anders te kijken naar waardecreatie laten wij stap voor stap zien dat sociale, ecologische en economische winst hand in hand gaan. Want: Investeren In Duurzaamheid Loont! Met deze kennis adviseren en begeleiden wij organisaties richting een positieve impact, of zorgen we voor versterking door ze te verbinden aan (young) professionals die een affiniteit hebben met- of een specialisme in duurzaamheidstransities. Zo versnellen wij op onze manier de overgang naar de nieuwe economie.

  • Projecten.

Ontdek hoe het realiseren van een positieve impact perfect samen gaat met het maken van winst. Samen op zoek gaan naar punten voor verbetering, dat is waar het om draait.

Plennid is uw full-service partner voor projectontwikkeling, -management en -ondersteuning rondom duurzaamheidsvraagstukken. We zijn gespecialiseerd in de thema’s energietransitie, circulaire economie en mobiliteit.

  • Human Capital.

Voor de groei in duurzaamheid zijn mensen nodig, mensen met kennis en de drive om te veranderen.

Bent u binnen uw organisatie op zoek naar tijdelijke versterking voor uitdagende projecten of vaste krachten die bij kunnen dragen aan continue groei, wij hebben de mensen die u zoekt!Onze kandidaten zijn mensen die écht willen veranderen. Ieder dag met een goed gevoel naar huis gaan, dat is waar ze naar streven

 

Profile picture for user kees_84814
Kees
Auteur
Niek Franken en Kees van Rengs zijn twee ambitieuze ondernemers gedreven om een positieve impact te realiseren voor mens, natuur en maatschappij. Door het implementeren van duurzame nieuwe businessmodellen zorgen we voor een balans tussen: People, Planet en Profit."You can. End of story."

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social