Plantastic! Health Hub 

De Plantastic! Health Hub is een concept store die gehoor geeft aan de vraag naar meer duurzaamheid, eerlijkheid en plantaardige voeding.

Op onze typische en eigenwijze manier maken wij de onderwerpen duurzaamheid, gezondheid en plantaardig eten niet alleen toegankelijker; we helpen ook het stoffige imago dat hieromheen hangt nu eindelijk eens de wereld uit.

Dit doen we door excentrieke gerechten op de menukaart, interessante lezingen, leuke meetups, en ongewone workshops op het gebied van voeding, sport en sustainability. Maar ook door de verkoop van eerlijke, duurzame en fancy producten zoals kleding, tassen, en cruelty free cosmetica.

Plantastic! Health Hub is dé hotspot voor mensen die op een verrassende manier geïnspireerd willen worden, in de breedste zin van het woord. Of je nu komt om te flexwerken, lekker te chillen met vrienden, in je eentje te genieten van heerlijk voer, of om uit te puffen na een loodzware workout. We hear ya! 

Profile picture for user Hallo_92854
Cilla & Tom
Auteur
Tom studeerde Advertising aan de Willem de Kooning in Rotterdam, en werkte tijdens zijn opleiding als personal trainer bij een sportschool.Na zijn afstuderen werkte hij de afgelopen 8 jaar als artdirector bij diverse reclamebureaus in Nederland en België. Hij hielp bedrijven aan een stevige en heldere brand identity en zette grootschalige reclamecampagnes op. Na jarenlang met veel plezier in dit vak te hebben gewerkt, merkte hij dat zijn interesse voor fitheid en voeding weer naar boven kwam. Hij pakte een studie (sport)voedingsdeskundige op, en is nu food coach bij zijn eigen bedrijf Plantastic! Nutritional Coaching.

Cilla studeerde eerst economie en detailhandel, behaalde vervolgens een diploma allround schoonheidsspecialiste en studeerde tot slot in 2016 af in de communicatie- en informatiewetenschappen. Ze werkte de afgelopen 7 jaar voor (online) bladen, magazines en kranten. Daarnaast is ze marketing- en social media specialist en bedacht (online)strategieën op dit gebied voor verschillende duurzame profit en non-profit merken. Tot slot is zij (online)influencer met haar persoonlijke website SquatCilla.nl.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social