Paper On The Rocks 

Paper On The Rocks maakt tree-free en 100% recyclebare notitieboeken gemaakt van steen- en landbouwafval om onze natuur te beschermen.

Natuur-vriendelijke notitieboeken. Dat zijn wij in een notendop. De langere versie? Wij gebruiken boomvrije, grondstof-vriendelijke papiersoorten gemaakt van steen- en landbouwafval om cradle-to-cradle notitieboeken te maken van de hoogste kwaliteit. Geen water, geen giftige stoffen en minder energie: onze notitieboeken hebben niet veel nodig om toch waanzinnig fijn te schrijven, tekenen en te schetsen. Maar waarom maken wij deze notitieboeken? 

Bossen en natuur beschermen is ons ding. Wij slaan de manier waarop we papier normaal maken, tot pulp. De papierindustrie is namelijk een van de grootste vervuilers ter wereld. Bossen worden neergemaaid, ongelooflijke hoeveelheden water worden verspild en tonnen aan CO² worden uitgestoten. Gelukkig zijn er geweldige alternatieven die wij graag een podium willen bieden.

In november 2015 is Paper On The Rocks opgericht met behulp van een kickstart campange. Sindsdien heeft Paper On The Rocks de collectie uitgebreid en speciale edities uitgebracht zoals the Green Rockbooks (in samenwerking met De Groene Meisjes), Capsule Collections en special editions zoals the Human vs the Earth collection. 

Sinds 2017 is Paper On The Rocks een certified B-Corp. Dit certificaat betekent dat we future-proof zijn en ons product inzetten voor een betere wereld.

Profile picture for user stijn_88775
Anne Pleun
Auteur
Voor zolang ik mij kan herinneren droom ik al van het starten van een eigen bedrijf. Het opbouwen van iets blijvends, en iets dat toevoegd aan de wereld. Met On The Rocks maak ik deze droom waar. Ondernemerschap zit in mijn bloed. Ik vind het leuk om andere mensen te ontmoeten, en van hun te leren. Ik ben ook de moeder van Lizzy (2) en vind het erg leuk om tijd door te brengen met mijn familie.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social