On the right foot 

A step forward in sustainable shopping. Een lifestyle webshop voor iedereen die bewuster wil leven en duurzame keuzes wil maken.

On the right foot is een webshop voor iedereen die bewuster wil leven. Je vindt hier vegan sneakers gemaakt van appelleer, sokken van biokatoen en duurzame lifestyle producten met een goed verhaal. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. De merken en makers willen een zo klein mogelijke ‘footprint’ achterlaten en zo hun steentje bijdragen aan een betere wereld. Elke keuze die bijdraagt aan duurzaamheid en minder gebruik van dierlijke materialen is een stap in de goede richting.

Wij geloven dat elke keuze die bijdraagt aan duurzaamheid en minder gebruik van dierlijke materialen een stap in de goede richting is. 

Wij willen mensen vooral aanmoedigen om bij het kopen van nieuwe spullen voor een duurzamer alternatief te kiezen. Nou is duurzaamheid best een breed begrip. Daarom gebruiken wij onze duurzaamheidspijlers. Aan hoe meer pijlers een merk voldoet, hoe groter de kans is dat je hun spullen terugvindt in onze shop. De merken die wij verkopen voldoen aan minimaal 5 duurzaamheidspijlers.  Onze duurzaamheidspijlers zijn: do good/feel good | fairtrade | kwaliteit | vegan | herbuikbaarheid | verpakking | recycling |  biologisch | herkomst. 

Daarnaast proberen we onze eigen bedrijfsvoering zo milieubewust en duurzaam mogelijk te houden. Zo zijn de pakketten Zo zijn de pakketten gemaakt van gerecycled karton en FSC gecertificeerd, de stickers en bedankkaartjes van olifantenpoep. Wij geloven dat elke keuze die bijdraagt aan duurzaamheid en minder gebruik van dierlijke materialen een stap in de goede richting is. 

Profile picture for user info_94553
Donna en Pauline
Auteur
Donna studeerde innovatie Management en volgt nog een master onderwijswetenschappen. Bewustwording creëren om duurzaam te leven is belangrijk. "Mijn doel is bereikt als ik mensen kan motiveren om bij het kopen van nieuwe spullen voor een duurzaam alternatief kiezen". Pauline is al 20 jaar duurzaam ondernemer zowel in de retail als bij het coachen van nieuwe Nederlanders op de arbeidsmarkt.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden