No Waste decoration 

No Waste decoration redt de mooiste (rest)materialen stof en behang uit de container van woonwinkels. En maakt nieuwe decoraties hiervan.

Afval als Grondstof.........Ontstaan uit passie voor prachtige stoffen en behang

In plaats van weggooien gaan we overtollige en restmaterialen verzamelen. En daarvan nieuwe producten maken tbv het interieur. Dat zullen in eerste instantie stalen en resten behang en stof zijn. En is mogelijk later uit te breiden naar andere producten uit de woonbranche. Ik denk dan o.a. aan vloerdelen en verfresten.

Het is de bedoeling op deze manier meer aandacht te krijgen voor de enorme hoeveelheid prachtige materialen welke we gewoon maar weggooien. Tevens is het creatief om vanuit niets, iets te creëren. Mijn motto is dan ook; duurzaam inrichten, belangrijk en uniek.

In samen werking met mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt worden nieuwe woonaccessoires en decoraties gemaakt. Deze worden weer verkocht via winkels. Maar ook gebruikt bij het herinrichten van bijvoorbeeld kantoren en vakantiewoningen e.d

 

 

Profile picture for user info_89166
Monique
Auteur
Voor de lezers.....
Als productontwikkelaar en styliste help ik mensen met het anders dan anders inrichten van hun woning of bedrijfsruimte.
Ik help mensen bij hun creatief proces van inrichten en heb een enorme passie voor mooie restmaterialen uit de woonbranche. Tevens gebruik ik ook graag materialen uit de natuur.
Kleur en onverwachte combi's hebben mijn passie. Mits dat bij de klant past uiteraard.

Nog wat cijfertjes:
Ik ben 50 jaar en heb een zoon van 17.
Ben inmiddels 2 jaar als zzp-er bezig. En momenteel met een uitgebreider team verder aan het vorm geven.
Heb 23 jaar ervaring in de woonbranche en daarvoor in de tuinbranche en mode.

Verder ben ik een enorme doener en ondernemer en hoop ik erg dat No Waste decoration over een paar jaar als merk bekendheid heeft.
Daarvoor is nog wel heel wat werk te verrichten en sta ik erg open voor advies, hulp en geld (en tijd) om te investeren.
Ook samenwerking met diversen partijen is absoluut een must. Wie o wie wil samen de Nederlandse markt veroveren met duurzame woonaccessoires?
Creatieve groet, Monique Dickhaut
No Waste decoration.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social