No Waste decoration 

No Waste decoration redt de mooiste (rest)materialen stof en behang uit de container van woonwinkels. En maakt nieuwe decoraties hiervan.

Afval als Grondstof.........Ontstaan uit passie voor prachtige stoffen en behang

In plaats van weggooien gaan we overtollige en restmaterialen verzamelen. En daarvan nieuwe producten maken tbv het interieur. Dat zullen in eerste instantie stalen en resten behang en stof zijn. En is mogelijk later uit te breiden naar andere producten uit de woonbranche. Ik denk dan o.a. aan vloerdelen en verfresten.

Het is de bedoeling op deze manier meer aandacht te krijgen voor de enorme hoeveelheid prachtige materialen welke we gewoon maar weggooien. Tevens is het creatief om vanuit niets, iets te creëren. Mijn motto is dan ook; duurzaam inrichten, belangrijk en uniek.

In samen werking met mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt worden nieuwe woonaccessoires en decoraties gemaakt. Deze worden weer verkocht via winkels. Maar ook gebruikt bij het herinrichten van bijvoorbeeld kantoren en vakantiewoningen e.d

 

 

Profile picture for user info_89166
Monique
Auteur
Hoi Duurzame Interieur Freak

Als upcycling designer help ik met het duurzaam inrichten. Met meer dan 25 jaar ervaring als styliste en verkoop adviseur help ik ook met de juiste keuzes maken en anders dan anders denken en uitvoeren.
Ik bied interieurarchitecten en -stylisten alsook consumenten, woonaccessoires en decoraties die we in eigen atelier maken. Het uitgangspunt is het materiaal dat we r

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden