Natulatte 

Natulatte vegan latte poeders voor in alle koffieautomaten!

Natulatte is een food start-up. Met heerlijke vegan koffiecreamers en lattes op basis van havermelk, helpen wij bedrijven en consumenten aan een betere koffiebreak. Want je bespaart maar liefst 70% op CO2 uitstoot en 1200% op land en watergebruik als je overschakelt naar plantaardige melk.

Ontzettend veel als de koffie corners in bedrijven en kantoren (deels) dierlijke melkpoeder verwisselen voor plantaardige melkpoeder dan heeft iedereen nog steeds een heerlijk bakkie koffie (of zelfs heerlijker) en ervaart dan hoe makkelijk je 70%CO2 en 1200% land en waterverbruik! Overgaan op vegan maakt echt grote impact. We bieden nu vegan melkpoeder en hot choco voor in de automaten en meer smaken en variaties zijn in ontwikkeling/ onderweg.

Verder onderscheidt Natulatte zich als werkgever. We willen het team laten groeien en voor medewerkers een fantastische werkgever zijn door ze een fijne werkplek te geven met veel ontwikkelingskansen en ruimte om vrije dagen naar eigen inzicht op te nemen. Natulatte heeft ook de missie van goed werkgeverschap zoals past bij onze algehele missie: Vrijheid en geluk voor mens en dier.

Profile picture for user astrid
Astrid
Auteur
Hoi! Natulatte brengt vegan koffie creamer en lattes naar de machines in alle koffie corners. Natulatte heeft als missie vrijheid en geluk voor mens en dier en staat voor better, joy, sustainable.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social