Nationale Kringloopbon 

Stichting Nationale Kringloopbon wil met haar kadobon bijdragen aan een circulaire economie door tweedehands cadeau’s mainstream te maken.

Onze missie: het taboe op tweedehands kado's uit de wereld

Stichting Nationale Kringloopbon is in het leven geroepen om het taboe op tweedehands kado’s uit de wereld te helpen. Om mensen over de drempel te helpen tweedehands te kopen in plaats van nieuw, en daarmee de circulaire economie te steunen. 

Een circulaire kadobon

Met de Nationale Kringloopbon kan je bij kringlopen in heel Nederland je eigen duurzame of originele of handgemaakte of unieke of vintage kado uitkiezen. Niet alleen leuk maar ook nog eens een stapje dichterbij een meer circulaire economie. Binnenkort te koop op www.nationalekringloopbon.nl!

Met de Nationale Kringloopbon kun je iemand een bedrag naar keuze kado doen, te besteden bij een van de aangesloten kringloopwinkels in Nederland.

Waar staan we nu

Momenteel zijn we interesse aan het peilen onder mogelijke klanten, en kringlopen aan het uitnodigen om deel te nemen! Hou onze social media in de gaten voor updates van onze ontwikkelingen.

De stichting is opgericht door Lotte van der Zanden, zelf fervent kringloper en duurzame blogger op Instagram, en Kathelijn Hendrikse, ook bewuste en duurzame mama én social media expert bij PLUK.

Profile picture for user Kathelijn De Brouwere - Hendrikse
Lotte
Auteur
Co-owner @nationalekringloopbon

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social